Porsche Exclusive Manufaktur a prezentat un nou concept de interior pentru 911

Da mai departe!

 Împreună cu designerii de la Centrul de Dezvoltare din Weissach, Porsche Exclusive Manufaktur a creat un nou concept de interior pentru Porsche 911. Interiorul din piele prezintă o combinație perfectă de culori, materiale și accente individuale și poate fi comandat acum pentru toate modelele din Seria 911. Pachetul de opțiuni include matlasarea panourilor centrale ale scaunelor din față și din spate, panouri matlasate în uși, precum și alte ornamente din piele din portofoliul Porsche Exclusive Manufaktur.

„Personalizarea joacă un rol important la Porsche”, spune Alexander Fabig, vicepreședinte Clasic & Personalizare la Porsche AG. „Aproximativ 90% dintre toate modelele 911 sunt personalizate pe comanda clienților, iar 25% dintre toate mașinile din această serie livrate până acum la nivel mondial au trecut pe la Exclusive Manufaktur. Cu noua opțiune „Interior din piele Exclusive Manufaktur”, adăugăm un nou punct de reper gamei noastre, care cuprinde aproximativ 700 de opțiuni. Inițial, vom oferi patru combinații de culori, urmând ca altele să le urmeze.”

Interiorul în două tonuri este disponibil în Bordeaux Red / Crayon, Black / Slate Grey, Slate Grey/ Iceland Green, precum și Graphite Blue / Mojave Beige. Noul mod de distribuire a culorilor evidențiază structura de 2 + 2 locuri. Numeroasele tighele decorative, precum și cusăturile încrucișate de pe volan sunt în culoare de contrast, creând un concept omogen și bine coordonat. Alte detalii discrete includ emblema Porsche Exclusive Manufaktur embosată pe capacul compartimentului de depozitare din consola centrală, logo-ul Porsche în relief, embosat pe tetiere, precum și ornamentele Race-Tex de pe suporturile centurii de siguranță, pe modelele Coupé.

Porsche Exclusive Manufaktur: măiestrie și atenție la detalii

Porsche Exclusiv Manufaktur din Zuffenhausen creează automobile personalizate pentru clienți, printr-o combinație perfectă de măiestrie și high-tech. Angajații înalt calificați își dedică toată atenția și se preocupă pentru a le optimiza prin proceduri artizanale migăloase. Experții de la Zuffenhausen pot apela la o gamă extrem de largă de opțiuni de personalizare vizuală și tehnică, atât pentru exterior, cât și pentru interior.

În plus față de automobilele personalizate pentru clienți individuali, Porsche Exclusive Manufaktur produce, de asemenea, serii și ediții limitate, care combină materiale de înaltă calitate cu tehnologii moderne de producție pentru a crea un concept armonios.

 

Related posts