Peugeot Rifter GT Line – vârf de gamă family

Da mai departe!

Peugeot a început să facă mașini tot mai frumoase. Acest lucru se aplică și la autoutilitare. Modelul sosit la testele AutoReport.ro, Peugeot Rifter fix asta este: o mașină de familie ce are la bază o autoutilitară.

Noul MPV PEUGEOT Rifter a primit un design atrăgător. Cu o capota scurtă și cu garda la sol crescută, noul model împrumută din look-ul vehiculelor off-road. Privit din partea față, Rifter pare mai degrabă membru al gamei SUV a Peugeot.
Vârful de gamă GT Line adaugă elemente ce cosmetizeză mașina, alături de jantele de 17 inch, navigația și sistemul de climă cu două zone.
Modelul este echipat cu motorul 1.5 HDi de 130 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Noul Rifter este o mașină destul de stabilă și, datorită ansamblului motor cutie, și destul de sprintenă.
În interior este suficient de mult spațiu pentru toți pasagerii. Spațiul destinat bagajelor este și el impresionant. MPV-ul se adaptează la aproape orice misiune. Luneta se poate deschide, 5 sau 7 locuri, 3 scaune spate individuale pliabile cu functie Magic Flati, spațiu de încărcare de la 775 până la 3.500 litri, acoperis Zénith cu numeroase spații de depozitare: cu adaptabilitatea sa inteligentă, noul PEUGEOT Rifter nu va duce niciodată lipsa de spațiu și organizare a acestuia.
Conectivitatea se face prin sistemul PEUGEOT i-Cockpit. Prin acesta descoperi o experiență de condus mai simplă și comodă datorită volanului compact implementat pe toate modelele Peugeot, a head-up display-ului si ecranului central mare, de 8 inch. Pe Rifter GT Line mai regăsim navigație 3D, sistemul Mirror Screen, dar și un sistem de încărcare wireless a telefonului.
Noul PEUGEOT Rifter oferă sisteme de asistență la condus de ultimă generație, inclusiv sistem de asistență pe autostradă, un sistem de tip lane asisst și frânare de urgență, printre altele.

Peugeot Rifter 1.5 BlueHDi GT Line
0-100 km/h: 10,4 secunde
Viteza maximă: 187 km/h
Cilindree (cmc): 1.499
Putere (CP): 130 la 3.750 rpm
Cuplu maxim: 300 Nm la 1.750 rpm
L/l/î: 4.753 / 2.107 / 1.882
Masă proprie: 1.540 kg
Volum portbagaj (l): 775
Consum mediu: 5 l/100 km (mixt)
Cutie de viteze: manuală, 6 trepte

Related posts