Peugeot oferă garanție de 8 ani pentru mașinile electrice

Da mai departe!

Peugeot a decis să extindă garanția acordată prin pachetul opțional Allure Care la toate mașinile electrice. Este primul producător de mașini 100% electrice cu o garanție atât de lungă, dar programul începe deocamdată doar în Franța.

Marca Peugeot, pe care grupul Stellantis încearcă să o poziționeze up-market, a extins programul de garanție Allure Care la toate vehiculele electrice vândute „pentru a oferi o liniște totală clienților săi și pentru a-i încuraja să se angajeze pentru o mobilitate cu emisii zero”. Este prima marcă de automobile electrice care acordă o garanție de 8 ani.

Peugeot spune că le oferă clienților o gamă largă de vehicule electrice, care ajung până la o autonomie de 700 km (în cazul E-3008), cu încărcare rapidă în 10 minute cu energie pentru 100 km. În plus, asigură accesul la o rețea de 600.000 de stații de încărcare în toată Europa, inclusiv 90.000 de puncte de încărcare rapidă.

Programul Allure Care a fost oferit pentru prima dată pe modelul electric E-3008, iar acum va fi disponibil pe E-208, E-2008, E-308, E-308 SW, E-3008. Pachetul va fi disponibil și pe viitoarele modele care urmează să fie lansate, E-5008 și E-408.

Garanția acoperă motorul electric, chargerul, transmisia și principalele componente electrice și mecanice pe o perioadă de până la 8 ani sau 160.000 de kilometri. Garanția Allure Care completează garanția specifică a mărcii, care are o perioadă de 8 ani / 160.000 km pentru bateria de înaltă tensiune.

Garanția este oferită începând din acest moment noilor modele electrice Peugeot de pe piața din Franța, dar șeful de marketing al mărcii, Phil York, lasă de înțeles că vor urma și alte piețe: „Am ales inițial Franța pentru a generaliza Peugeot Allure Care la întreaga noastră gamă electrică. Aceasta este dovada că punem clientul în centrul transformării noastre pentru a deveni marca lider pe piața electrică europeană în 2025”.

Constructorii auto oferă în cele mai multe cazuri garanții extinse doar pentru bateriile de înaltă tensiune.

Related posts