Noul Renault KOLEOS extinde oferta de SUV-uri Renault

Da mai departe!

Dezvăluit la Beijing, în aprilie 2016 și deja comercializat în Australia, Turcia, țările din Golf şi în unele țări din America de Sud și Asia, Noul Koleos va fi lansat în Romania în prima jumătate a anului 2017.

Noul model este un SUV autentic, de segment D, cu design impunător, tracțiune integrală, aptitudini în teren accidentat, având garda la sol de 210 mm, un interior rafinat și confortabil cu 5 locuri și tabletă multimedia R-LINK2. Noul model combină stilul robust de SUV cu rafinamentul și confortul unei berline.
În funcție de nivelul de echipare, clienții vor putea alege o tapițerie din textil sau piele, bare de acoperiș din aluminiu, card „mâini libere”, asistență la parcare față și spate, sistemul multimedia R-Link 2 cu ecran tactil de 7″, harta Europei, Bluetooth, radio digital. Pe versiunile de echipare superioare, noul SUV oferă jante din aliaj de 18”, faruri cu tehnologie LED Pure Vision, tapițerie din piele Riviera Noir Titane, Gris Platine sau Marron Sienne și ambianță luminoasă interioară, cameră de marșarier și R-LINK 2 cu un ecran tactil de 8.7”, sistemul „Easy Park Assist” şi sistemul audio Bose.

Related posts