Mobilize, o divizie nou creată a Renault, este în negocieri avansate cu marii retaileri europeni pentru furnizarea de stații de încărcare pentru vehiculele electrice

Da mai departe!

Noua divizie Mobilize a producătorului auto Renault este în negocieri avansate cu retaileri europeni importanţi pentru a furniza stații de încărcare pentru vehiculele electrice, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Mobilize pentru Reuters.

Oficialul a confirmat declaraţiile anterioare ale producătorului de cipuri STMicroelectronics.

Frederique Le Greves, directorul general al STMicro France, a afirmat la conferinţa VivaTech din Paris că acesta va fi primul contract pentru Mobilize PowerBox, dezvoltat cu Software Republique, un parteneriat tehnic printre membrii căruia se află Renault şi STMicro.

Conform site-ului www.renault.ro, Mobilize este una dintre cele patru unităţi de business (BU) create în cadrul Groupe Renault. Mobilize va propune altor mărci şi parteneri servicii în domeniul mobilităţii, al energiei şi al datelor şi se va baza pe cele mai avansate ecosisteme deschise. Mobilize va oferi servicii de mobilitate flexibile pentru persoane şi bunuri, adaptate la evoluţia aşteptărilor consumatorilor, companiilor şi oraşelor.

Related posts