Mazda CX-5 2022: Mai rafinată și cu noi niveluri de echipare

Da mai departe!

O versiune actualizată a SUV-ului elegant, spațios și dinamic, Mazda CX-5, va fi comercializată în toată Europa la începutul anului viitor. Mazda CX-5 2022 introduce opțiunea de selecție a modului de a conduce, Mi-Drive, o dinamică de condus îmbunătățită, un design stilizat și o diferențiere mai puternică a nivelurilor de echipare, îmbunătățiri ale dotărilor și aspectelor practice de la interior dar și o gamă extinsă de tehnologii de siguranță.

CX-5 2022 conține Mazda Intelligent Drive select (Mi-Drive), care îi permite șoferului să selecteze cel mai potrivit mod de a conduce printr-o singură atingere a unui comutator. Unele categorii de modele echipate cu i-Activ AWD beneficiază în continuare de un mod Off-Road, care face ca experiența de condus să se simtă mai naturală pe suprafețele neuniforme și alunecoase. Ultima generație din arhitectura Skyactiv-Vehicle de la Mazda a fost aplicată acum modelului Mazda CX-5 2022, dezvoltând în continuare caroseria, suspensia și scaunele pentru a spori confortul din timpul condusului și a reduce oboseala. Zgomotul de rulare a fost, de asemenea, redus, în special atunci când se circulă pe suprafețe aspre, cum ar fi pietrișul.

Partea din față a modelului CX-5 2022 prezintă o grilă și aripă specifică Mazda mai puternic evidențiate și cu un aspect tridimensional mai pronunțat. Atât farurile, cât și stopurile au fost, de asemenea, restilizate și s-a adăugat o nouă culoare exterioară, Zircon Sand. Cele trei niveluri de echipare încorporează diferențe subtile pentru a-și defini caracteristicile distinctive.

Newground prezintă un element de protecție argintiu în partea de jos a barelor de protecție și pe pragurile laterale, oglinzi laterale negre, accente de culoare verde lime la grila din față și jante din aliaj 19” negre tăiate automat. Interiorul combină tapițeria din piele cu cusăturile și fantele de aer de culoare verde lime.

Homura are un finisaj sportiv, negru lucios a grilei frontale, aripii specifice Mazda, secțiunilor inferioare ale spoilerelor, pasajelor roților, pragurilor laterlae și oglinzile laterale, conferindu-i caroseriei un aspect încordat, atletic. Jantele din aliaj de 19” sunt finisate cu vopsea metalizată neagră, iar grila din față încorporează accente roșii. Cusăturile roșii garnisesc scaunele din piele neagră, volanul, maneta schimbătorului de viteze și panourile ușilor.

Takumi Plus combină un exterior unic, într-o singură culoare, care evidențiază frumusețea formelor dinamice ale designului Kodo. Vopseaua strălucitoare a jantelor din aliaj de culoare argintiu deschis de 19” îmbunătățește aspectul metalic solid al vehiculului. Interiorul prezintă senzația netedă la atingere a pielii Nappa și texturile luxoase ale inserțiilor de lemn autentic.

Interiorul modelului CX-5 2022 conține acum o stație de încărcare wireless de tip Qi pentru telefoane mobile în consola centrală. Podeaua portbagajului, alcătuită din două piese reversibile, și bara de protecție spate sunt la același nivel pentru a facilita încărcarea și pentru a oferi un volum superior. Modelele Newground au, de asemenea, o pardoseală de portbagaj cu o parte rezistentă la apă pentru articolele umede sau murdare.

Gama actualizată de sisteme de siguranță i-Activsense a Mazda CX-5 include acum și Cruise & Traffic Support (CTS). CTS ajută la reducerea oboselii șoferului asistând la accelerație, pedala de frână și direcționării volanului atunci când vehiculul este blocat în trafic. În cele din urmă, farurile LED adaptive (ALH) din față au evoluat pentru a oferi un control mai fin asupra distribuției luminii.

Actualizările și îmbunătățirile succesive aduse fiecărui aspect al vehiculului au dus la dezvoltarea modelului CX-5 într-un model de bază care reprezintă aproximativ 21% din vânzările anuale europene ale companiei.

Related posts