Kia stabilește un record pentru cel mai mare număr de premii câștigate vreodată într-un singur an de o marcă în studiul „J.D. POWER APEAL” 2023

Da mai departe!

Kia America a stabilit un record pentru cel mai mare număr total de premii câștigate vreodată într-un singur an de o marcă în studiul J.D. Power 2023 Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL), deoarece șapte modele Kia s-au clasat pe primul loc în segmentele lor – cele mai multe modele premiate aparținând unui singur producător din istoria de 28 de ani a Studiului APEAL. Aceste premii vin după ce Kia a luat acasă cel mai mare număr de premii în cadrul studiului „J.D. Power 2023 Initial Quality Study” (IQS), care a fost anunțat luna trecută.

Pentru al doilea an consecutiv, trei modele Kia au obținut distincții de top în segmentele lor, inclusiv modelul 100% electric Kia EV6 (Most Appealing Compact SUV); modelul Carnival (Most Appealing Minivan) și modelul K5 (Most Appealing Midsize Car). În plus, patru modele Kia s-au clasat pe primul loc în segmentele lor, inclusiv Telluride (Most Appealing Upper Midsize SUV); Forte (Most Appealing Compact Car); Rio (Most Appealing Small Car) și Stinger (Most Appealing Midsize Premium Car). Toate cele șapte automobile au fost recunoscute ca fiind cele mai atractive din punct de vedere al experienței șoferului și clasate pe primul loc în ceea ce privește satisfacția șoferului în Studiul J.D. Power APEAL 2023.

„Fiind cel mai premiat brand de către J.D. Power, atât în studiile J.D. Power APEAL 2023, cât și IQS, Kia și-a demonstrat poziția de lider nu numai în industria auto, ci și în sectorul electrificării”, a declarat Steven Center, COO & EVP, Kia America. „Automobilele noastre de clasă mondială oferă calitatea, fiabilitatea și tehnologia pe care le caută consumatorii, iar studiul J.D. Power 2023 U.S. APEAL arată dorința noastră continuă de a oferi combinația potrivită de caracteristici și atribute pentru mai multe linii de modele.”

Studiul U.S. APEAL 2023 se bazează pe răspunsurile a 84.555 de proprietari de automobile noi, modele cu an de fabricație 2023, care au fost chestionați după 90 de zile de deținere a acestora. Studiul a fost realizat din februarie până în mai 2023, pe baza automobilelor înmatriculate din noiembrie 2022 până în februarie 2023.

Related posts