Kia Motors Europe lansează uleiurile originale pentru îmbunătățirea eficienței și performanței (P)

Da mai departe!

Kia Motors Europe a introdus astăzi noua sa gamă de uleiuri originale pentru motoarele Kia. Acestea vor fi comercializate în rețeaua dealerilor și service-urilor autorizate Kia din Europa, fiind concepute în mod special pentru a maximiza longevitatea, eficiența și performanța motoarelor cu combustie internă pe benzină și diesel Kia.

Noile uleiuri vor oferi deținătorilor de automobile Kia mai multă liniște și încredere, știind că motoarele lor sunt lubrifiate doar cu cea mai optimă formulă de ulei de motor. Uleiul original Kia va fi oferit clienților care vizitează service-urile autorizate Kia, în cazul în care aceștia au nevoie de schimbarea uleiului sau de completare în timpul lucrărilor de întreținere sau reparații. De asemenea, deținătorii de automobile Kia pot cumpăra acest ulei pentru a fi siguri că au întotdeauna formula de lubrifiant adecvată pentru a o folosi între perioadele de revizii recomandate.

Fred Sihler, vice-președinte al Departamentului Aftersales al Kia Motors Europe, spune: „Linia de uleiuri originale Kia a fost proiectată utilizând aceeași expertiză pe care o folosim în dezvoltarea fiecărui motor al automobilelor noastre. Gândite pentru a proteja gama de motoare cu combustie internă Kia și pentru a asigura longevitatea lor, uleiurile originale Kia asigură de asemenea, că motoarele noastre de înaltă tehnologie rămân eficiente pe termen lung. Uleiurile noastre vor oferi clienților noștri o liniște în plus și siguranța că dealerul lor autorizat Kia le poate oferi uleiul de motor ideal pentru automobilul lor.

Cu un număr din ce în ce mai mare de automobile Kia vândute cu sisteme de propulsie turbo de capacitate cilindrică redusă, multe dintre cele mai moderne game de motoare ale mărcii, inclusiv motoarele Smartstream foarte eficiente ale companiei, se bazează pe uleiuri de înaltă calitate, cu vâscozitate scăzută, pentru a reduce consumul de combustibil și a maximiza eficiența și performanța.

Uleiurile originale Kia au fost proiectate pentru a proteja și menține motoarele cu combustie internă Kia. Disponibile într-o gamă de formule, incluzând tipurile de vâscozitate 0W30 C2, 5W30 C3 & A3/B4, 5W40 și 10W40, noile uleiuri se potrivesc unei game largi de motoare Kia, pornind de la motoarele economice T-GDi de 1.0 litri oferite pe multe dintre automobilele compacte ale mărcii și până la motorul performant T-GDi de 3.3 litri regăsit pe modelul Stinger. De asemenea, uleiul de motor Kia este disponibil și pentru gama de sisteme de propulsie hibride pe benzină și diesel ale mărcii.

Uleiurile originale Kia sunt disponibile de acum în rețeaua dealerilor autorizați Kia.

Related posts