Kia dezvăluie primele imagini ale modelului EV6, primul său automobil EV dedicat

Da mai departe!

Kia Corporation a dezvăluit astăzi primele imagini oficiale ale modelului ‘EV6’ – primul său automobil BEV dedicat (Battery Electric Vehicle), construit pe noua platformă EV a companiei – Electric-Global Modular Platform sau E-GMP.

EV6 este, de asemenea, primul dintre automobilele 100% electrice Kia de nouă generație dezvoltat în conformitate cu noua filozofie de proiectare care întruchipează orientarea mărcii către electrificare.

„EV6 este întruchiparea scopului mărcii noastre, „Mișcarea care inspiră”, dar și a noii noastre filozofii de design. EV6 a fost conceput pentru a oferi inspirație în fiecare călătorie, oferind o experiență instinctuală și naturală, care îmbunătățește viața de zi cu zi a clienților noștri. Noul model oferă utilizatorilor o experiență simplă, intuitivă și integrată pe toată perioada deținerii automobilului”, a declarat Karim Habib, Senior Vice President and Head of Kia Global Design Center. „Scopul nostru este de a proiecta experiența fizică a mărcii noastre și de a crea automobile electrice îndrăznețe, originale și inventive.”

Noua strategie Kia privind denumirea viitoarelor automobile BEV dedicate
Ca parte a tranziției de marcă a companiei, noile automobile BEV Kia vor fi denumite conform unei noi strategii. Noua abordare aduce simplitate și consistență nomenclaturii EV Kia pe toate piețele globale.

Toate noile automobile BEV dedicate Kia vor începe cu prefixul ‘EV’, ceea ce face mai ușor pentru consumatori să înțeleagă care dintre produsele Kia sunt 100% electrice. Acesta este urmat de un număr care corespunde poziției mașinii în gamă.

Conceput și proiectat pentru a întruchipa noul slogan al mărcii Kia, „Mișcarea care inspiră”, modelul EV6 va avea premiera mondială în primul trimestru al anului 2021.

Related posts