Jandarmeria Română achiziționează 51 de pickup-uri Ssang Yong Musso

Da mai departe!

Jandarmeria Română a achiționat recent peste 50 de pickup-uri din gama Musso Grand, pentru diverse întrebuințări și misiuni. O parte dintre ele au fost livrate înce de la începutul acestei luni.

„Suntem mândri de faptul că Jandarmeria Română va avea în dotarea sa, începând cu aceasta lună, 𝟓𝟏 𝐝𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐒𝐬𝐚𝐧𝐠𝐘𝐨𝐧𝐠 𝐌𝐮𝐬𝐬𝐨 menite să intervină în orice situație de urgentă sau calamitate naturală.

Pe aceasta cale dorim să mulțumim Jandarmerie Române pentru încrederea acordată autovehiculelor marca SsangYong și nu în ultimul rând partenerilor nostri care au dus la bun sfarșit acest proiect.” Alexandru Budeanu, Country Manager SsangYong România.

Musso este o autoutilitară robustă și cu un design atrăgător. Sub capotă, utilitara primește un motor diesel puternic de 2,2 litri, care produce în jur de 202 CP, iar cuplum maxim de 441 Nm este impresionant. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte furnizată de AISIN. În această configurație, pickup-ul este destul de economic, deși este o mașină de dimensiuni mari.

Related posts