Isuzu D-Max 2023 – Optimizări subtile

Da mai departe!

Isuzu D-Max revine la testele AutoReport.ro în versiunea 2023. Niște schimbări subtile, câteva opționale noi și accesorii montate de cei de la Mit Motors fac pick-ul acesta mai atrăgător pentru lucru, dar și pentru o vacanță pe munte.

Să începem cu modificările: Grila față are model nou, atât în partea superioară cât și cea inferioară. Modelul de jante este și el nou, interiorul pare mai bine lucrat, iar un roll bar și un sistem de acoperire a benei au grijă ca încărcătura să fie mereu în siguranță.

Modelul testat de noi de această dată este cel dotat cu cutie de viteze automată cu 6 trepte, Double Cab și mai multe caracteristici interesante pe care urmează să le detaliem. Ușor de condus, a fost dus pe Transbucegi, probabil cel mai frumos drum din România.
La baza fiecarui vehicul Isuzu D-Max sta ADN-ul de camion – o combinatie rafinata de putere, eficienta si fiabilitate, dezvoltat in peste un secol de inginerie la cel mai inalt nivel. Isuzu este unul dintre cei mai mari producatori de motoare diesel din lume, cu peste 25.000.000 de propulsoare facute pana acum.
Din punct de vedere al designului, D-Max a devenit mai urbanizat. A primit linii care amintesc de un SUV, nu mai este atât de pătrățos, iar silueta laterală este una frumos desenată. Blocurile optice au făcut și ele un salt în timp, fiind mai moderne, cu semnătură luminoasă LED distinctă și însoțite de o grilă frontală frumos desenată și cu mult crom ca să placă și mai la Est.
În spate, inclusiv capacul benei a primit niște linii de design frumoase, pentru a se potrivi mai bine cu noile blocuri optice spate. Diverse praguri și scuturi întăresc imaginea de vehicul dur și gata de orice provocare.
Noul Isuzu D-Max este echipat cu propulsor desel de concepție nouă: de 1.9 litri care produce 164 CP și un cuplu maxim de 360 Nm. Pe mașina de test, acesta era cuplat la o transmisie automată care pune foarte bine în valoare puterea acestui motor. Noul D-Max este mai sprintem și mai confortabil pe asfalt, spre deosebire de generația testată anul trecut. La incursiunile în offroad, D-Max a rămas la fel cum îl știam: robust și un model pe care te poți baza. Downsizingul de la motor ar fi putut să vă ducă cu gândul la o scădere de putere, dar propulsorul de 1,9 litri este la fel de potent. Motorul stă și bine la capitolul durabilitate, deoarece nu este prima dată când luăm cunoștință cu el.
La interior, plasticele sunt mai bune, finisajele bune și robuste, iar designul pare mai modern. Pentru sistemul de infotainment, la această versiune regăsim un display de 9 inchi. Acest nou sistem este compatibil cu Android Auto şi Apple Car Play.Cinci persoane pot călători în condiții bune în această mașină, iar carosarea benei este soluția ideală pentru a beneficia la maxim de un portbagaj imens.
Isuzu D-Max se comportă mai bine decât oricând, cu un sistem de comutare 4×4 impecabil, control electronic al stabilității (ESC) și un Sistem de Control al Tracțiunii (TCS), cu ABS și EBD. Din punct de vedere al siguranței, Isuzu D-Max a luat recent 5 stele de la EuroNCAP, modelul testat de noi fiind echipat cu cele mai noi sisteme de siguranță: Active Brake Assist, Hill Assist, Hill Descent Control, Lane Assist și control al unghiului mort, printre multe altele.

O mașină în un minut pe (32) AutoReportRO – YouTube

Isuzu D-Max Double Cab Executive 1.9 4×4 AT
Viteza maximă: 180 km/h
L/l/î: 5.265/1.835/1.790
Masă maximă autorizată: 3.100
Cilindree (cmc): 1.898
Putere (CP): 164 la 3.600 rpm
Cuplu maxim (Nm): 360 la 1.800 rpm
Consum mediu: 7 l/100 km
Capacitate rezervor: 76 litri
Transmisie: automată, 6 trepte

Related posts