În SUA, BMW va plăti cumpărătorilor de vehicule electrice 1.000 de dolari pentru a renunța la Tesla

Da mai departe!

BMW oferă o reducere de 1.000 de dolari proprietarilor de Tesla și altor vehicule electrice pentru a trece la vehiculele sale electrice. Producătorul auto oferă acest stimulent sub termenul de marketing sofisticat „Programul de Cucerire BEV 2024”.

Cars Direct a raportat prima dată știrea și a spus că producătorul auto german a trimis un buletin către dealeri săptămâna trecută, informându-i despre o reducere de 1.000 de dolari pentru cumpărătorii care intră în showroom-urile BMW dacă trec la un i4, i5, i7 sau iX.

Oferta se aplică proprietarilor care conduc vehicule electrice de la Audi, Mercedes-Benz, Lucid, Rivian, Tesla, Porsche și Polestar. Se extinde și la proprietarii de Ford Mustang Mach-E și Volkswagen ID.

Proprietarii pot, de asemenea, să acumuleze alte stimulente pe lângă acesta. Există o rambursare de 4.000 de dolari pentru i5 în anumite regiuni și un credit de închiriere de 7.500 de dolari pentru i4. i4 poate fi cumpărat cu 8.500 de dolari reducere față de prețul său de pornire de 52.200 de dolari. În schimb, iX este disponibil cu o reducere de închiriere de 9.900 de dolari, astfel încât proprietarii pot economisi 10.900 de dolari din prețul său de pornire destul de mare de 87.000 de dolari.

Creditul este disponibil pentru proprietarii sau chiriașii actuali ai mărcilor rivale sau pentru persoanele din aceeași gospodărie, a spus un dealer BMW din Beverly Hills pe site-ul său web. Această ofertă este valabilă doar timp de o lună, de la 1 martie până la 1 aprilie 2024, în unele state vestice.

Nu este neobișnuit ca producătorii auto să ofere reduceri pentru a atrage clienți noi în acest fel. Lucid a oferit un „Credit de Cucerire” de 2.000 de dolari pentru sedanul electric Air proprietarilor de vehicule non-Lucid către sfârșitul anului trecut – în special pentru proprietarii de Tesla – iar acest program este valabil până la sfârșitul lunii.

Related posts