Hyundai dezvaluie primele imagini cu noul Tucson

Da mai departe!

Hyundai dezvaluie primele imagini cu noul Tucson. Noua infatisare este pusa in valoare de cea mai recenta semnatura Hyundai pentru arhitectura farurilor denumita „Parametric Hidden Lights”, dar si de noua dispunere duala a habitaclului, care ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech. 

„Misiunea directiei stilistice Hyundai „Sensuous Sportiness” este de a adauga valoare emotionala experientei de condus. Designul de anvergura depaseste din nou asteptarile, provocand astfel standardele pietei din cel mai competitiv segment al industriei”, a declarat SangYup Lee, Senior Vice President and Head of Hyundai Global Design Center.

Noua tema de proiectare „Parametric Dynamics” imprumuta din componenta emotionala specifica limbajului de design Hyundai „Sensuous Sportiness”.

Exteriorul noului Tucson a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme pentru a crea suprafete inspirate de arta cinetica. De asemenea, luminile de zi (DRL) sunt perfect integrate in grila frontala si pot fi activate doar de catre conducatorul auto.

Caroseria noului Tucson este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupé. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.

Pasind in interiorul spatios al noului Tucson este ca si cum ai patrunde intr-un univers in care grijile cotidiene dispar. Aici, spatiul, tehnologia si informatia se imbina armonios. Evolutia designului interior a condus la reorganizarea instrumentelor de bord si la eliminarea display-ului analog, pentru mai mult spatiu interior. Formele sinuoase contribuie la senzatia de spatiu deschis, in timp ce marginile generoase ale bordului se imbina perfect cu portierele.

Amplasarea pe verticala a consolei centrale este inspirata de fluiditatea cascadelor. Liniile fine, de culoare argintie, care pornesc din consola centrala si ajung pana la portierele din spate, armonizeaza materialele de calitate utilizate, complimentandu-le prin tonuri si texturi neutre.

Related posts