Ford Mustang Mach 1 va ajunge în premieră la clienții europeni

Da mai departe!

Astăzi Ford a anunțat că modelul de înaltă performanță și în ediție limitată, Mach 1 va fi disponibil în premieră, pentru clienții din Europa.

Făcându-și debutul european la Goodwood SpeedWeek, care va avea loc în West Sussex, Marea Britanie, în fața unui public virtual global, Mustang Mach 1 este Mustang-ul de producție cu cea mai bună manevrabilitate de până acum oferit clienților din Europa.
Performanța este îmbunătățită până la un nivel demn de denumirea legendară Mach 1, cu o aerodinamică îmbunătățită, un motor V8 de 5,0 litri și 460 CP special calibrat și răcire superioară pentru o performanță îmbunătățită pe pistă.
De asemenea, Mach 1 este primul Mustang de producție din Europa disponibil cu transmisie manuală cu 6 viteze TREMEC, cu tehnologie rev-matching pentru schimbarea impecabilă a vitezelor și un sistem de răcire a uleiului îmbunătățit pentru conducere de performanță la standarde ridicate. În mod alternativ, clienții pot alege transmisia Ford automată cu 10 viteze, care are capacități de răcire a uleiului îmbunătățite și software recalibrat pentru performanță optimizată atât în trafic cât și pe circuit. O suspensie unică îmbunătățește și mai mult performanța în trafic și pe pistă.
Rezultatul este cel mai rapid Mustang de producție pe circuit oferit clienților din Europa.

În plus față de referințele sale de performanță, Mustang Mach 1 oferă un design exterior care amintește de Mustang-urile Mach 1 legendare din anii 1960 și 1970, cu o capotă îndrăzneață și dungi laterale, stilul caroseriei axat pe performanță și jante din aliaj unice de 19”. Modelul în ediție limitată este disponibil într-un set unic de opt culori de caroserie, combinații contrastante de dungi și linii, care amintește de designul distinctiv al mașinii inițiale. Fiecare Mustang Mach 1 este numerotat individual cu o placă distinctivă în funcție de ordinea comenzilor.

Related posts