Elimină orice risc cu un card de asistență rutieră (P)

Da mai departe!

Este greu să rămâi calm în cazul unui incident auto. Ok, am pățit-o și noi, dar avem o soluție, un card care, practic, te face invincibil ca șoferi și te scapă de toate problemele. Cu un card 9695 și cu un aplicația Twelp, fie că te afli în România sau oriunde în Europa, vei putea beneficia de expertiza unor oameni cu experiență în materie de servicii de asistență rutieră, tractare și depanare.


Ați avut vreodată vreun incident auto noaptea și ați avut nevoie de asistență, undeva, departe de oraș? Ei, bine, noi am avut. Este vorba despre un accident în care am lovit un obstacol cu partea față a mașinii… Mașina avea partea față din plastic ce imediat a cedat la impact. Rezultatul, radiatorul spart, deci mașina imobilizată. Cum în față aveam un drum lung, ne duceam la salonul de vehicule utilitare RAI Amsterdam, am pierdut o zi cu dusul mașinii la reparații în cel mai apropiat oraș și am consumat mai mulți bani decât ar trebui, nervi și timp pe telefoane.
Ce bine ar fi fost dacă am fi avut la dispoziție un serviciu de asistență rutieră. 
Imprevizibile, multe dintre defecțiunile tehnice sau evenimentele rutiere cu care ne confruntăm se pot înmulți pe măsură ce folosim mai des mașina, cum e în cazul pandemiei, dar și când mașina se învechește.
Cu un card 9695 și cu un aplicația Twelp, fie că te afli în România sau oriunde în Europa, vei putea beneficia de expertiza unor oameni cu experiență în materie de servicii de asistență rutieră, tractare și depanare. Dacă reparația vehiculului durează mai mult de 8 ore, poți beneficia și de servicii suplimentare: cazare, vehicul de înlocuire sau transport persoane, chiar și repatriere.
Cu ajutorul acestor servicii se poate salva timp, având la dispoziție un call-center 24/24 365/365. Practic, cineva vine cu o soluție în maxim 3 minute. Adică ai fi ca un șofer de camion care are în permanență la dispoziție un dispecer.
Rețeaua de tractatori și service are peste 3.500 de parteneri în România și Europa. 
Cum 1 din 5 șoferi au nevoie de asistență rutieră în România, iar 27% dintre posesorii auto au declarat că merg mai mult cu mașina personală din cauza Covid19, un astfel de serviciu cu costuri fixe este mai mult decât necesar, mai ales că în noile condiiții de siguranță sanitară, nici măcar prietenul la nevoie nu se mai cunoaște, că poate fi în izolare. 

Related posts