Ediția exclusivă Stinger Tribute celebrează viziunea de înaltă performanță a mărcii Kia

Da mai departe!

Kia a anunțat detalii despre o nouă ediție exclusivă, cu specificații de top, denumita Stinger Tribute. Limitată la doar 1.000 de exemplare în întreaga lume, Tribute aduce un omagiu viziunii de înaltă performanță Kia și celebrează contribuția semnificativă a sedanului Stinger în cadrul mărcii de la introducerea sa în 2017, acum că producția modelului emblematic se apropie de sfârșit.

Bazându-se pe specificațiile versiunii Stinger GT V6 bi-turbo de 3.3 litri, ediția Stinger Tribute ridică atractivitatea estetică și natura sportivă a uimitorului sedan la un nou nivel. Pe lângă nuanța de vopsea existentă Ascot Green, clienților li se oferă posibilitatea de a alege o nouă nuanță de vopsea gri mat Moonscape. Un element sofisticat suplimentar este finisajul negru care împodobește carcasa elegantă a oglinzilor exterioare, precum și etrierele de frână Brembo de culoare neagră și roțile expresive de 19 inch cu finisaj negru lucios.

„Ediția Stinger Tribute reprezintă un capitol important din povestea spiritului de înaltă performanță Kia. Dispunând de o culoare exclusivă și de ornamente interioare nemaivăzute până acum într-un sedan, servește, de asemenea, ca o sărbătoare potrivită a contribuției Stinger pentru marca Kia”, a declarat Chang Sung Ryu, Senior Vice President și Head of Purchase CX Design Sub-division.

În interior, o colecție selectă de îmbunătățiri de design și materiale aduc și mai mult  un plus atmosferei sportive a cabinei spațioase, și infuzate cu tehnologie a modelului Stinger. Pielea  Terracotta de culoare maro, special creată, îmbogățește scaunele sport, iar atractivitatea atemporală a materialului se extinde la caracteristici precum volanul, ornamentele fețele de uși și mânerele ușilor. Designerii Kia au aplicat un finisaj cu efect de carbon pe partea superioară a consolei și pe panourile ușilor pentru a completa noua piele Terracotta.

O emblemă în formă de viespe recent introdusă este încorporată elegant în tetiera scaunelor. Această înfrumusețare subtilă denotă simultan numele mașinii și semnifică răspunsul ”ascuțit” al puternicului său motor V6 bi-turbo pe benzină de 3.3 litri. Aplicarea unei plăcuțe numerotate pe prag pe partea șoferului asigură autentificarea exclusivității, confirmând faptul că doar 1.000 de unități vor fi construite la nivel global.

„Pe măsură ce intrăm într-o nouă eră a mobilității, Kia va satisface nevoile clienților care doresc să se bucure de niveluri ridicate de plăcere dinamică în timpul condusului prin modele electrificate de înaltă performanță, cum ar fi EV6 GT. Iar strategia mărcii de a continua să accelereze dezvoltarea tehnologiilor inovatoare de electrificare va asigura că sustenabilitatea și performanța puternică se combină fără efort sub insigna Kia”, a adăugat Chang Sung Ryu.

Related posts