Dacia lansează gama Prestige 2016

Da mai departe!

Cea mai accesorizată versiune a modelului Logan este de acum disponibilă și pe modelele Logan MCV și Sandero.
Pentru prima oară, Dacia include în gama sa o cutie de viteze robotizată: Easy-R. Noua transmisie este disponibilă la un preț cu numai 500 de Euro mai mare decât cel al versiunii manuale.

După Logan, modelele Logan MCV și Sandero beneficiază de acum de propriile versiuni Prestige.
Lansată la sfârșitul anului 2015, versiunea de top a modelului Logan s-a afirmat în scurt timp drept un succes indiscutabil al gamei Dacia. Un succes datorat atât designului modern şi atrăgător, cât şi echipării deosebit de generoase.

Această formulă câștigătoare se regăsește de acum şi pe modelele Logan MCV și Sandero, care beneficiază, începând din luna iunie, de propriile versiuni Prestige.

Astfel, echipamente precum sistemul de climatizare cu reglare automată, planșa de bord specifică sau comanda geamurilor electrice integrată în portiere devin disponibile pentru trei din cele mai solicitate modele Dacia.
Nu lipsesc nici elementele de design atât de apreciate, precum proiectoarele dublu optice, jantele din aliaj de 15 inch, de culoare „Dark Metal” sau semnalizatoarele integrate în oglinzile retrovizoare exterioare.
Versiunile Prestige sunt disponibile cu o gamă completă de motorizări, atât pe benzină, cât şi diesel.
Amatorii propulsoarelor pe benzină pot astfel alege între motorul 1.2 16V, de 73 CP, apreciat pentru consumul redus şi blocul TCe de 90 CP. Oferta diesel este alcătuită din motorul 1.5 dCI, în cele două variante de putere, de 75 CP şi 90 CP.

Preţurile variază între 9 500 Euro (TVA inclus) pentru modelul Logan Prestige echipat cu motorul 1.2 16V de 73 CP și 13 600 Euro (TVA inclus) pentru modelul Sandero Prestige, echipat cu motorul TCe 90 CP şi cutie Easy-R.

Related posts