Bentley prezintă noi opțiuni de lux pentru modelele Flying Spur

Da mai departe!

Bentley prezintă astăzi o serie de noi caracteristici pentru a permite clienților o și mai mare libertate de alegere atunci când își configurează modelul Flying Spur, cu noi opțiuni de lux și alternative contemporane, care vin să completeze cel mai puternic portofoliu de automobile de lux al Bentley din toate timpurile.

Flying Spur poate fi configurat pentru a include opțiunea de patru locuri, piele semi-anilină, cusături de mână (pentru care se folosesc 115 m de fir special, egal cu înălțimea faimosului Big Ben), inserții furniruite pentru ușile din spate și mese de picnic cu acționare electrică. Acestor opțiuni li se alătură celor două noi finisaje tehnice – fibra de carbon și Cotes de Genève – și un volan nou, cu funcționalitate de siguranță sporită.

La exterior, sunt introduse trei noi culori de vopsea, împreună cu accesul complet la paleta Bentley Mulliner, cu finisaje satinate și perlate, puse și mai mult în valoare de noile finisaje ale roților și opțiunea de grile frontale complet cromate.

Noua configurație de patru locuri beneficiază de o consolă lungă care se extinde de la consola frontală până la cea din spate. Configurația cu patru locuri este apogeul în materie de design, confort și lux. Consola include un nou suport pentru telecomanda cu ecran tactil de 5”, suporturi pentru cupe și spațiu de stocare suplimentar. Cotiera din spate include un finisaj metalic strălucitor și ascunde două porturi USB și o priză de 12v. Cotiera poate fi încălzită și are opțiunea unui punct de încărcare wireless.

Cusăturile de mână demonstrează atenția la detalii și abilitățile celor care lucrează la fabrica Bentley din Crewe. Procesul durează 18 ore pentru un singur meșter și necesită 11.100 de cusături executate manual, pentru întreaga cabină. Firul special a fost proiectat pentru a fi extrem de rezistent și folosește coloranți speciali pentru a-și menține culoarea pentru toată durata de viață a automobilului.

Pielea semi-anilină nu numai că are beneficiul de a fi o piele mai moale și mai fină, dar grosimea redusă a finisajului înseamnă că sunt necesare mai puține tratamente, îmbunătățind sustenabilitatea. Pielea este folosită pentru inserțiile scaunelor și are un aspect mai natural care scoate în evidență textura materialului. De asemenea, datorită grosimii reduse, pielea respiră mai bine, ceea ce este deosebit de benefic pentru zonele cu climă mai caldă.

În mod asemănător, uimitorul finisaj Côtes de Genève, inspirat de tratamentul de prelucrare de precizie folosit de cei mai buni orologieri, este acum disponibil pentru consola centrală de la Flying Spur, similar modelului Continental GT. Finisajul tehnic Côtes de Genève este prelucrat în aluminiu cu o grosime de doar 0,6 mm, cu sistemul de finisare deplasându-se lateral dintr-o parte în alta pentru a crea un model liniar. Fiecare rând are 5 mm lățime și este prelucrat la un unghi care dă finisajului un aspect tridimensional, fiecare trecere a mașinii făcându-se la un pas de 0,5 mm.

Începând de astăzi, Bentley adaugă trei noi culori la gama sa impresionantă de vopsele exterioare: Viridian, Patina și Snow Quartz.

Viridian este o abordare modernă a tradiționalului Racing Green britanic, iar nuanța metalică de smarald întunecat este inspirată de cea folosită pe mașina concept Bentley EXP10 Speed 6. Un verde intens agat, cu nuanțe de verde deschis și albastru creează profunzime și o dimensiune sportivă, iar micile sclipiri de chihlimbar și aur oferă senzația de lux.

Patina este inspirată de atmosfera și aura frumoasă a metalelor lustruite, amintind de amestecuri de șampanie și mătase. Cu un aer de lux și opulență, crem mediu este îmbogățit cu accente discrete de verde.

Snow Quartz este o vopsea modernă albă perlată cu trei straturi, care creează o siluetă simplă și proaspătă. Efectul perlat fin creează un alb strălucitor și mătăsos, oferind un număr infinit de variante de asortare pentru combinațiile de culori interioare.

De asemenea, acum este disponibilă paleta completă extinsă, inclusiv finisajele satinate și vopselele perlate Bentley Mulliner, precum și asortarea culorilor la cerere.

O ată cu noile culori de vopsea și ca răspuns la feedback-ul clienților, matricea principală a grilei radiatorului poate fi acum personalizată, astfel încât toate zonele grilei frontale să aibă un finisaj cromat.

Când aleg specificația Blackline, care înlocuiește toate suprafețele exterioare cromate cu versiuni de negru lucios, peste 75% dintre clienții Continental GT selectează roți negre. Pentru a replica această opțiune pentru Flying Spur, Bentley introduce roți neagre lucioase și o versiune finisată în negru și suprafețe șlefuite, permițând clienților să-și aleagă nivelul de strălucire dorit.

Related posts