Bentley prezintă al treilea model din Mulliner Collections – Flying Spur Mulliner

Da mai departe!

Bentley Mulliner anunță noul Flying Spur Mulliner – superlativul modelelor de Grand Touring de lux cu patru uși și primul Bentley electrificat al Mulliner. Fie că se bucură de avansatul sistem de propulsie V6 Hybrid, de emoționalul V8 sau de impresionantul cuplu de pe W12, clienții vor beneficia în continuare de detaliile rafinate oferite de cel mai recent produs Mulliner.

Dezvăluit la prestigioasa săptămână auto Monterey din California, eleganta berlină este cel mai luxos model al familiei Flying Spur, combinând cele mai bune lucrări artizanale moderne și confortul impresionant.

Cel mai luxos Flying Spur de până acum a fost creat și dezvoltat de Bentley Mulliner și fabricat manual în Marea Britanie. Luându-și locul ca flagship al gamei Bentley, noul Flying Spur Mulliner va atrage clienții care sunt extrem de preocupați de detaliile elegante.

Detaliile superb executate includ jante Mulliner exclusive, de 22 de inci, cu un finisaj gri vopsit și lustruit, cu capace de roți independente, care rămân în poziție verticală în timpul mersului. O grilă frontală „Double Diamond” și o grilă inferioară frontală cromată sunt asortate de guri de aerisire personalizate marca Mulliner și de capacele oglinzilor vopsite argintiu satinat. Emblematicul Bentley Flying B este iluminat și acționat electric, în timp ce Flying Spur Mulliner are, de asemenea, capacele pentru combustibil și ulei în finisaj de briliant.

Banda de protecție a pragurilor, iluminată Mulliner, și covorașele Mulliner primesc pasagerii în interiorul luxos al Flying Spur, care oferă o selecție Mulliner de opt combinații personalizate, în trei culori. Interiorul decorat somptuos este completat de accente de culoare și broderii Mulliner unice pe scaunele cusute manual.

Un exemplu al unuia dintre interioarele selecționate – Ascot – este o combinație de piele Imperial Blue la tabloul de bord, garniturile ușilor și plafon, în timp ce o piele de culoare deschisă numită Camel, subliniază stilul scaunelor. Cusăturile, broderiile și accentele în cea de-a treia culoare se combină pentru a crea un interior Mulliner cu adevărat unic.

Alte combinații precum Flare și Sirius adaugă combinații mai îndrăznețe, inclusiv Hotspur și Beluga, și Linen și Brunel, ambele cu accent argintiu.

Mulliner Driving Specification este dotare standard, aducând matlasarea „Diamond-in-Diamond” pe scaune și piele tridimensională la uși. Cusăturile în contrast de pe scaune se asortează cu accentul care înconjoară ocupanții de pe consola centrală, în jurul panoului de instrumente și pe finisajele de pe portiere, evidențiind incrustațiile cromate Bentley B.

Luxoasa matlasare interioară Diamond-in-Diamond implică un proces de brodare a cărui dezvoltare a durat 18 luni. Fiecare diamant conține exact 712 ochiuri individuale – fiecare aliniat exact în centrul diamantului pe care îl creează.

Măiestria modernă și luxul uluitor se combină în finisajul tehnic în model de diamant aplicat consolelor centrale. Elementul central al tabloului de bord alături de orificiile de ventilație cromate este un ceas Mulliner din argint periat.

Tema clasică Bentley continuă pe panoul de instrumente cu LED-uri, cu o grafică elegantă nouă, exclusivă Mulliner. Faimosul afișaj rotativ Bentley, pedalele sport, volanul cu trei spițe duo-ton încălzit și trapa panoramică adaugă un plus ambianței luxoase.         

Mesele de picnic unice Mulliner, acționate electric, sunt montate în spatele scaunelor din față și pot fi desfăcute printr-o simplă apăsare de buton. Suprafața furniruită a meselor prezintă o zonă tapițată cu piele cu o adâncitură pentru stilou. O nouă apăsare pe buton readuce masa în poziția sa inițială.         

Clienții Flying Spur Mulliner primesc chei legate cu piele într-o cutie de prezentare unică, fabricată manual, marca Mulliner, care se potrivește cu configurația cabinei în trei culori a mașinii lor. Cele două chei sunt furnizate în carcase similare culorilor, cu cusături de contrast.

Flying Spur Mulliner este disponibil cu propulsoarele V8 și W12 ale Bentley, precum și cu noul V6 Hybrid. Atunci când este echipat cu modelul W12 de 6,0 litri, cu două turbocompresoare, Flying Spur Mulliner accelerează de la 0-100 km/h în 3,8 secunde și este capabil de o viteză maximă de 333 km/h. Noua generație V8 de 4,0 litri, cu două turbocompresore, oferă o viteză maximă de 318 km/h și 0-100 km/h în 4,1 secunde. Noul V6 Hybrid accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde cu o viteză maximă de 285 km/h.

Bentley Mulliner este divizia de personalizare a Bentley și cel mai vechi carosier din lume. Sinonim cu luxul, noul Flying Spur Mulliner este al treilea membru al gamei recent create Bentley Mulliner Collections, alături de sublimele Continental GT și Continental GT Convertible.   

În lumea Mulliner, orice este posibil. Înființată pentru a răspunde cerințelor celor mai exigenți clienți ai Bentley, divizia de personalizare este renumită în lumea automobilistică pentru realizarea unora dintre cele mai individuale Bentley create vreodată.

Echipa experimentată, sprijinită de inginerii și designerii interni de la sediul central Bentley din Crewe, se mândrește cu o lungă istorie de îndeplinire a dorințelor și cerințelor fiecărui client Mulliner.

Related posts