Au fost prezentate noile modele Porsche 718 Style Edition

Da mai departe!

Culorile proaspete și pachetele de contraste armonioase caracterizează noile mașini sport Porsche 718 Boxster Style Edition și 718 Cayman Style Edition. Ambele modele cu motor central au reprezentat dintotdeauna combinația perfectă între plăcerea de a conduce și caracterul practic de zi cu zi. Porsche 718 Boxster Style Edition și Porsche 718 Cayman Style Edition pot fi comandate acum de la un preț de 73.484,88 euro (Boxster) și 71.397,62 euro (Cayman), TVA inclus.

Cu Style Edition, Porsche prezintă acum o variantă exclusivistă pentru clienții care acordă o importanță deosebită unui design impresionant pentru mașina lor. Acest lucru este evident în special în selecția culorii exterioare Ruby Star Neo, care oferă o interpretare modernă a nuanței Ruby Star de pe modelul Porsche 911 Carrera RS din generația 964.

Detaliile exclusiviste fac diferența
Chiar dacă clienții Porsche au modelele Style Edition vopsite într-o altă culoare decât Ruby Star Neo, noile variante se disting clar din mulțime. De exemplu, modelele circulă pe roți 718 Spyder de 20 de inci, de culoare neagră lucioasă, iar capacele roților au embleme Porsche colorate. Style Edition poate fi de asemenea recunoscută după țevile de eșapament sport negre și inscripția „Porsche” în argintiu lucios, din spate. La 718 Boxster Style Edition, inscripția „Boxster” în relief deasupra geamurilor laterale este adăugată pe capotă ca o etichetă exclusivă. Clienții pot alege între două pachete de contrast 718 Style Edition fără costuri suplimentare: unul în negru, celălalt în alb. Ambele includ dungi decorative pe capacul portbagajului în partea din față și inscripții decorative „Porsche” pe lateral, precum și vopsea lucioasă alb-negru pentru roți și, respectiv, denumiri de model în spate. La interior, modelele Style Edition au un pachet de piele de culoare neagră, inclusiv cusături contrastante în alb, panouri iluminate ale pragurilor din oțel inoxidabil și emblema Porsche pe tetiere.

Echipamentul standard extins aduce un plus de atractivitate
718 Boxster și Cayman Style Edition sunt excepțional de bine echipate: farurile principale BiXenon cu lumini de zi cu LED, ParkAssist față și spate, inclusiv camera de luat vederi din spate, Apple® CarPlay, cruise control, oglinzi exterioare și interioare cu reglaj automat al intensității luminoase, inclusiv senzor de ploaie, volan multifuncțional din piele netedă încălzit, scaune încălzite, climatizare automată pe două zone, covorașe cu cusături contrastante în alb, tapițerie din piele neagră cu cusături contrastante în alb și servodirecție Plus, toate acestea sunt incluse în echiparea standard. De asemenea, ambele modele pot fi îmbunătățite în continuare cu o gamă largă de opțiuni.

Transmisia manuală cu șase trepte, în standard
În ceea ce privește grupul motopropulsor și șasiul, modelele Style Edition nu se deosebesc între ele. Ambele se bazează pe versiunile entry-level ale modelelor 718 Boxster și 718 Cayman cu motorul boxer de doi litri de 220 kW (300 CP) din spatele scaunelor. Motorul turbo cu patru cilindri generează un cuplu de 380 Newton-metri și duce modelele Style Edition, care în standard au transmisie manuală în șase trepte, de la zero la 100 km/h în 5,1 secunde (cu PDK cu șapte trepte opțional: 4,7 secunde). Indiferent de transmisia selectată, ambele ating o viteză maximă de 275 km/h.


Related posts