AMI, mobilitate 100% electrică accesibilă tuturor

Da mai departe!

Cu o istorie de peste 100 de ani și vehicule legendare nonconformiste Citroën intenționează, cu Ami – 100% ëlectric, să pună în anul 2020, bazele mobilității urbane accesibile pentru toată lumea. Inovația este în ADN-ul mărcii. Citroën propune soluții îndrăznețe, neașteptate și produse sau servicii inspirate în cea mai mare parte de clienții săi. Ca descendent direct al Conceptului AMI ONE prezentat la Salonul Auto de la Geneva din martie 2019 și ca urmare a interesului crescut pe care l-a generat, Ami a devenit, în mai puțin de un an, o realitate. Ami este un răspuns practic la noile așteptări în materie de mobilitate pe distanțe scurte: permite accesul facil în centrul orașelor, oferind mijloace de micro-mobilitate pentru toată lumea. Este o alternativă reală la scutere, biciclete, mopede și la transportul public la costuri accesibile, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital.

Ami – 100% ëlectric nu are echivalent în peisajul mobilității. Citroën prezintă o experiență de mobilitate 100% electrică, născută din dorința de a face această mobilitate accesibilă pentru toți.

Ami 100% pe scurt:

  • 100% ELECTRIC: zero emisii de CO2 în beneficiul tuturor și acces în centrul orașelor. Ușor de utilizat, Ami propune o rulare silențioasă și lină și o baterie care se încarcă în numai 3 ore de la o priză electrică standard, la fel ca un smartphone.

  • COMPACT ȘI AGIL: ultra-compact, cu o lungime de 2.41m și diametru al cercului de virare de 7.20m, Ami facilitează deplasările în oraș și manevrele de parcare.

  • CONFORTABIL ȘI PROTECTOR: mic pe dinafară, dar spațios la interior, Ami poate găzdui în deplin confort 2 pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit, extrem de luminos, dar protejat pe dinafară.

  • PERSONALIZABIL ȘI IMPUNĂTOR: Ami este o prezență unică, cu un design original și structură simetrică. Modelul oferă posibilități extinse de personalizare grație celor 6 pachete de accesorii colorate.

Mobilitate electrică pentru toți

  • FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE: accesibil de la vârsta de 16 în țările din Europa. Ami este disponibil pentru toți utilizatorii, cu sau fără permis de conducere.

  • “A LA CARTE”: Ami satisface nevoile tuturor utilizatorilor și poate fi accesat în orice moment prin servicii de car sharing, închiriere sau vânzare. Durata acestor servicii poate varia de la un minut la un an sau chiar mai mult.

  • ACCESIBIL: oferte ultra-competitive, adaptate diferitelor tipuri de utilizare

Închiriere pe termen lung: 19.99 € pe lună (versiunea Ami; închiriere pe o perioadă de 48 de luni, avans 2,644 € și ecobonus 900€ TVA inclus, în Franța)

Servicii de car-sharing prin Free2Move: de la 0.26€/min (în baza unui abonament lunar de 9.90€, fără niciun angajament, în Franța)

Preț de achiziție: de la 6.000 € TVA inclus (versiunea Ami; bonus 900€ TVA inclus, în Franța)

O nouă experiență

  • EXPERIENȚĂ 100% ONLINE: pentru a descoperi, a configura și a achiziționa Ami în orice moment al zilei, 7 zile din 7

  • NOI CANALE DE DISTRIBUȚIE: Ami beneficiază în Franța de un parteneriat cu Fnac Darty pentru a fi distribuit în magazinele participante și în rețeaua Citroën. Ami va fi prezentat clienților acolo unde se află aceștia, grație centrelor mobile dedicate de test-drive.

  • LIVRARE LA DOMICILIU: Pentru un plus de confort, Ami poate fi livrat direct la domiciliu.

„Timp de 100 de ani, Citroën a pus inovația și creativitatea în serviciul libertății de mișcare pentru toată lumea. Anul acesta, marca prezintă o nouă soluție de mobilitate urbană accesibilă tuturor: compact, protector, 100% ëlectric, fără permis de conducere și accesibil. Ami – 100% ëlectric își propune să fie o adevărată lovitură, o soluție adaptată la noile moduri de consum. Această idee grozavă a fost un concept în urmă cu un an. Suntem mândri că acest concept devine astăzi realitate. ” Vincent Cobée, CEO Citroën.

Related posts