A și apărut primul pachet de tunning pentru Tesla Cybertruck

Da mai departe!

Imediat după ce versiunea de producție a camionetei Tesla Cybertruck a fost prezentată, Unplugged Performance a lansat o gamă de accesorii post-producție.

Unplugged Performance numește gama sa de accesorii pentru Cybertruck „Up Invincible”, susținând că aceasta este proiectată pentru a îmbunătăți capacitățile camionetei și a o face și mai versatilă. Unele dintre piese vor fi disponibile în acest lună, în timp ce altele vor fi puse la dispoziția clienților la începutul anului 2024.


Cei care au plasat o comandă pentru un Cybertruck și sunt interesați în special de off-road ar face bine să aleagă accesorii suplimentare de la tuner, cum ar fi protecții laterale rezistente la impact pentru 2.795 de dolari, o armură sub caroserie disponibilă pentru 2.295 de dolari și o bara de protecție rezistentă pentru 1.995 de dolari. De asemenea, a fost dezvoltat un capotă ușoară din fibră de carbon, care costă 1.995 de dolari și include o bară de lumină LED de 50 de inci.

O serie de alte upgrade-uri au fost introduse. Acestea includ designuri de roți diferite, inclusiv un set de roți forjate de 20 de inci cu blocare a talonului, care costă începând de la 1.798 de dolari. Camioneta poate fi, de asemenea, echipată cu un suport pentru plafon, frâne îmbunătățite și placuțe de frână, linii de frână din oțel inoxidabil și un sistem de glisare pentru depozitarea în benă.

Cel mai scump upgrade oferit de Unplugged Performance este un kit de ridicare de 9.995 de dolari, care crește înălțimea mașinii cu 2,5 inci (63,5 mm). Acest kit adaugă câteva componente noi din aluminiu forjat, precum și bucșe și articulații îmbunătățite, crescând înălțimea de la sol a Cybertruck la 19,5 inci. De asemenea, au fost proiectate noi bare de protecție din oțel rezistent pentru partea frontală și spate a camionetei, la prețuri de 2.995 și, respectiv, 3.995 de dolari. Bumperul din spate poate fi completat și cu un receptor pentru cuplul remorcii, praguri laterale de protecție, brațe oscilante și un suport pentru roata de rezervă.

Related posts