Tesla va oferi suport Dolby Atmos pe unele din mașinile companiei

Da mai departe!

Peste 1 milion de mașini Tesla vor beneficia de o calitate mai bună a sunetului, grație suportului pentru tehnologia Dolby Atmos. Surse din cadrul companiei, citate de BGR, susțin că Tesla se pregătește să aducă suportul pentru standardul audio Dolby Atmos pe unele dintre mașinile companiei. Deși nu se știe exact ce modele vor beneficia de această tehnologie, se estimează că peste 1 milion de mașini noi și deja vândute vor primi suport pentru Dolby Atmos.

Lansat în 2012, Dolby Atmos este un format de sunet care utilizează canale de înălțime pentru a interpreta sunetele ca obiecte 3D. Tesla nu este prima companie care va oferi suport pentru Dolby Atmos. Lucid Motors are această tehnologie încă de anul trecut, iar promisiuni în acest sens au făcut deja Volvo și Mercedes-Benz.

În același timp, Tesla se pregătește să le ofere utilizatorilor acces la Apple Music, serviciul de streaming vândut de Apple. Acesta ar putea beneficia de suportul Dolby Atmos. Nu se știe exact când va fi lansat update-ul de software care va aduce suportul Dolby Atmos, însă, se estimează că Apple Music va fi disponibil până la finele anului.

Related posts