Stellantis lansează în acest an o versiune electrică a Opel Astra şi multe alte modele eco

Da mai departe!

Stellantis, al patrulea mare producător auto din lume, va lansa în acest an o versiune electrică a Opel Astra şi un Peugeot 308 hibrid, între noile sale oferte de automobile electrice, conform unui comunicat al conglomeratului auto.

Grupul vrea să se folosească de mărimea sa pentru a devansa companiile concurente în cursa de a produce mai multe vehicule electrice, a afirmat în această lună directorul general Carlos Tavares, după ce Stellantis a fost format în ianuarie prin fuziunea dintre Fiat Chrysler şi PSA.

Ca parte a planului său, Stellantis a declarat că va creşte numărul de vehicule hibride sau integral electrice la 40 de modele până la sfârşitul acestui an, de la 29 în prezent.

Stellantis intenţionează să aibă versiuni integral electrice sau hibride ale tuturor vehiculelor sale disponibile în Europa până în 2025, în linie cu planurile unor companii concurente precum Volkswagen şi Renault-Nissan.

Alte modele noi pentru acest an includ versiunile electrice ale vehiculelor utilitare uşoare sub mărcile Peugeot, Citroen şi Opel, a anunţat grupul într-un newsletter.

Acestea se vor adăuga crossover-ului său electric DS4 E-Tense, disponibil acum pentru rezervare, şi altor modele electrice aflate acum pe piaţă, cum ar fi versiunile plug-in hibride ale SUV-urilor Jeep Renegade şi Compass şi vehiculului off-road Wrangler, sau automobilelor integral electrice Fiat 500 şi Peugeot 208.

Related posts