Sony aduce în premieră mașini la CES 2022

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Tot mai multe companii cunoscute pentru produsele lor din zona tehnologiei vor să intre pe piața auto, este și cazul companiei japoneze Sony, care la standul său din Las Vegas, de la Consumer Electronic Show (CES 2022) a prezentat două prototipuri de mașini electrice. Lansările Sony au putut fi urmărite și pe platforma online „Sony Square”.

Mașinile expuse de Sony sunt un prototip (VISION-S 01), care este testat deja în condiții reale de circulație, și un vehicul-prototip SUV (VISION-S 02), ca o nouă propunere de design și structură. Utilizând tehnologiile interne ale Sony și cunoștințele în materie de tehnologie de comunicare și securitate cultivate prin dezvoltarea smartphone-urilor, Sony a poziționat operarea de la distanță ca o tehnologie importantă în anticiparea sosirii erei conducerii autonome.

Pentru a realiza acest lucru, Sony a efectuat experimente de conducere care au conectat Japonia și Germania cu 5G și colaborează cu partenerii săi pentru a realiza transmisia cu latență redusă (semnale video și de control) și controlul comunicațiilor (monitorizare și predicție) utilizând sistemul telematic instalat în VISION-S 01.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts