Seat a lansat Ateca, primul SUV din istoria mărcii

Da mai departe!

SEAT a prezentat la Salonul Auto de la Geneva 2016 primul său model SUV. Noul Ateca seamănă cu un Tiguan care a preluat liniile actualei game a producătorului spaniol.

Noul SEAT Ateca poarta numele unei localități spaniole, întocmai cum este tradiția brandului. Modelul a fost proiectat și dezvoltat 100% în Barcelona.
SEAT Ateca va fi disponibil în Germania și Spania înainte de venirea verii și apoi treptat va ajunge în toate celelalte piețe. Va putea fi achiziționat cu motoare pe benzină și motorină începand de la 115 CP și până la 190 CP, în versiunea 4X4 sau cu tracțiune față, cu cutie manuală sau DSG. Gama complexă de opțiuni tehnologice pe care modelul le propune începe de la faruri cu full-LED și trece printr-un portofoliu extins de sisteme de asistență, de la sistemul inovator de asistență pentru ambuteiaje în trafic și noul sistem Emergency Assist, până la pachetul de sisteme infotainment de ultima generatie cu ecran tactil de 8 inch si conectivitate Full Link. Trei linii de echipare ofera culori si materiale de cea mai buna calitate care satisfac orice gust.

Related posts