SCDW – asigurarea unui drum mai sigur

Da mai departe!

Închirierea unei mașini nu reprezintă doar o operațiune simplă, ci presupune de cele mai multe ori și răspundere din partea clientului. Autoboca explică ce este garanția care vă poate absolvi de o răspundere care presupune plata unei garanții foarte mari și până unde poate merge răspunderea clientului în caz de accident.

Astfel, compania propune un sistem de asigurare care elimină garanția oprită de multe dintre companiile de rent-a-car. De foarte multe ori clienţii ne-au întrebat în mod specific diverse lucruri despre asigurare. Ei înţeleg că siguranţă nu poate fi trecută cu vederea şi este important să se asigure că în caz de accident să fie totul în regulă. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre SCDW articolul de faţă o să fie mai mult decât util. Am încercat să surprindem cele mai importante detalii despre această asigurare.

Ce este SCDW?

SCDW este o asigurare complementară inclusă opţional în raţa Autoboca. Clientul are posibilitatea de a alege sau nu SCDW atunci când închiriază o maşină. Totuşi sunt câteva avantaje care vin odată cu optarea pentru această asigurare.

Avantaje SCDW:

1. Implica reducerea garanţiei la o valoare cuprinsă între 80 şi 200 de euro, în funcţie de categoria auto, pentru interiorul autoturismului, părţile de dedesubt, anvelope, jante sau dacă maşina se returnează cu mai puţin carburant decât la preluarea acesteia.
2. Oferă beneficiul maxim de a nu mai plăti nimic în plus când maşina a fost avariată din vina clientului (fiind evident respectată legislaţia în vigoare)
Ce se întâmplă atunci când nu optaţi pentru asigurarea SCDW?

Dacă clientul nu a optat pentru asigurarea exces – SCDW – va fi percepută garanţia, o contravaloare care o să apară în pagina cu “Detaliile maşinii” – atunci când închiriaţi un autoturism. De asemenea, agentul Autoboca o să vă ofere mai multe informaţii despre plata ce trebuie făcută. Mai mult decât atât, agentul care se ocupa de contractul de închiriere o să stea zilnic la dispoziţie. Dacă optaţi pentru plata la preluarea maşinii, să ştiţi că garanţia o să fie percepută atunci când semnaţi contractul de închiriere. Să ştiţi că avem o politică de transparentă de 100%, ceea ce înseamnă că o să primiţi informaţii detaliate despre particularităţile contractului. În acest mod o să ştiţi exact care sunt fazele închirierii şi cum să le gestionaţi mai uşor.

Bine de ştiut:

În momentul în care închiriaţi o maşină de la noi, primiţi toate datele contractului. Să ştiţi că autoturismul are asigurare RCA dar şi asigurare facultativă CASCO. Clientul optează atunci când semnează contractul pentru următoarea asigurare de exces în schimbul platii garanţiei: SCDW – ceea ce elimina răspunderea financiară a clientului în caz de accident (acesta este exonerat de răspundere). Ar trebui să ştiţi că asigurarea SCDW este stabilită în funcţie de categoria din care face parte maşină închiriată. La Autoboca SCDW-ul este împărţit în următoarele categorii:

Maşini mini şi Maşini ieftine – 9 euro pe zi
Maşini compacte şi maşini standard – 13 euro pe zi
Maşini SUV/premium/microbuze şi dube – 19 euro pe zi

Persoanele care închiriază de la noi maşini şi urmează să călătorească în statele europene se impune o extindere a poliţei CASCO, aceasta presupune o taxă adiţionala ce variază între 10 euro şi 30 de euro (diferă în funcţie de valoarea autoturismului închiriat şi evident ţările tranzitate).
Astfel, de fiecare dată când închiriaţi o maşină de la Autoboca, o să aveţi aproape agenţi profesionişti. Ei o să vă ajute să înţelegeţi mai multe lucruri despre procesul de închiriere şi ceea ce implică acesta.

Related posts