Rolls-Royce a dezvăluit colecția Spirit of Expression

Da mai departe!

Rolls-Royce a prezentat colecția de modele Spirit of Expression înainte de debutul lor la Auto China. Gama include trei modele diferite – inclusiv un Ghost Extended, un Phantom Extended și un Spectre – și sunt primele mașini provenite de la Rolls-Royce Private Office Shanghai.

Începând cu Spectre, acesta este cunoscut sub numele de Escapism și este conceput pentru a evoca „tropicile Americii de Sud.” În cadrul acestui efort, modelul are un exterior în două tonuri care combină Roșu Lantana cu Gri Tempest. Acestea sunt completate de o figură iluminată Spirit of Ecstasy, precum și de roți de 23 de inch.

Tema colorată continuă în interior, care are piele gri Selby, mătase violet și piele Sunset. Modelul are, de asemenea, cusături contrastante, monograme pe tetiere și un plafon Starlight cu o „nuanță de apus.” Completând punctele culminante sunt un volan din mătase violet, cadranuri violet pentru instrumente și furnire din Ayous Obsidian.

Phantom Extended merge într-o direcție diferită, reflectând „ambianța magnetică a unei golfului plaje sub cerul nopții.” Acesta prezintă un exterior în nuanțe de nisip Cala Luna și albastru Kabira, conceput pentru a evoca o plajă la miezul nopții.

Modelul are, de asemenea, o linie dublă pictată manual pe caroserie și un plafon special Starlight. Acesta din urmă combină ‘stele’ albe și albastre Galileo cu opt ‘stele căzătoare’. Sunt completate de motive cerești, finisaje din Ayous Obsidian și piele în trei culori.

Ultimul, dar nu cel puțin important, este Ghost Extended Expressionism. Acesta prezintă un exterior personalizat în albastru Boracay cu o linie verde Lime pe caroserie. Modelul are, de asemenea, roți de 21 de inch cu centre în gri Orbit și dungi subțiri verde Lime. Acestea sunt completate de anvelope cu dungi albe.

Asaltul vizual continuă în interior cu accente verde Lime care distrag atenția de la pielea neagră și albă Arctic. Modelul are, de asemenea, un motiv ceresc și un plafon Starlight în două tonuri care prezintă un „model de val abstract” și opt ‘stele căzătoare’.

Related posts