Renault ZOE primește updateuri și un preț de peste 30.000 euro pentru versiunea de top

Da mai departe!

Succesul lui Renault ZOE, în ciuda clasării cu zero stele la testele EuroNCAP, au determinat compania franceză să updateze modelul și pentru 2022. ZOE este cea mai vândută mașină electrică din Europa în ultimul deceniu, cu aproape 380.000 de unități vândute până la sfârșitul lunii mai 2022.

Odată cu MY 2022, ZOE vine cu versiuni noi de echipare: equilibre, evolution, iconic.

Pornind de la equilibre, vehiculul dispune de AEBS (sistem avansat de frânare de urgență), încărcătorul de curent alternativ de 22 kW, permițând recuperarea energiei de până la 3 ori mai rapid în comparație cu cei mai apropiați concurenți. ZOE Equilibre vine și cu cardul fără cheie, AC manual, un cluster TFT de 10 inchi plus un afișaj central multimedia de 7 inchi cu replicare a smartphone-ului (compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto) și 4 difuzoare în interiorul cabinei. La exterior, numele ZOE din spate prezintă acum semnătura „e” din titanium, precum și o insignă electrică E-Tech afișată în partea dreaptă jos a ușii portbagajului. ZOE equilibre este disponibil în Franța de la 27.700 EUR inc. TVA și stimulent guvernamental.

Nivelul de echipare Evolution vine ca standard cu sistem de recunoaștere a semnelor de circulație, avertizare de părăsire a benzii și asistență pentru menținerea benzii. De asemenea, adaugă senzorii de parcare din spate pentru mai mult confort și aer condiționat automat. Ecranul multimedia de 7 inchi include sistemul de navigație. La exterior, o antenă de rechin și noile jante de 16 inchi Eridis tăiate cu diamant sunt standard. ZOE evolution este disponibil în Franța de la 29.800 EUR inc. TVA și stimulent guvernamental.

Nivelul de echipare emblematic de vârf al gamei prezintă noi jante din aliaj de culoare închisă de 17 inchi, cu un accent cald de titan. Grila frontală și carcasele proiectoarelor de ceață sunt acum de culoare aurie, în timp ce un nou autocolant lateral este situat în partea de jos a ușilor. În interior, ZOE iconic vine cu o nouă tapițerie din TEP și țesătură reciclată, cu un nou design în relief pe scaune și pe planșa de bord. De asemenea, pe scaunele din față este adăugată o țesătură aurie ca un punct culminant al formei lor iconice. Afișajul multimedia vine într-o versiune mare de 9,3 inchi, cu navigație încorporată. ZOE Iconic este disponibil în Franța de la 30.900 EUR inclusiv. TVA și stimulent guvernamental.

Related posts