Primul premiu câștigat de electrica Nissan Leaf

Da mai departe!

Cel mai bine vândut vehicul 100% electric a fost desemnat câștigătorul CES 2018 Best of Innovation de către CTA (Consumer Technology Association).

Noul Nissan Leaf a obținut cea mai înaltă distincție la CES (Consumer Electronics Show) 2018, în cadrul ceremoniei anuale de decernare a premiilor, organizată de CTA (Consumer Technology Association).

În fiecare an, Asociația pentru Tehnologia Consumatorilor anunță câștigătorii CES Best of Innovation, ca avanpremieră pentru CES (Consumer Electronics Show), cea mai mare expoziție de tehnologie & IT, ce are loc in Las Vegas, în luna ianuarie.

Odată cu anunțarea câștigătorilor premiului Best of Innovation pentru anul 2018, în prezența multor experți din industria IT&C, la New York, noul Nissan LEAF 100% electric câștigă primul său premiu internațional major.

Modelul Nissan LEAF 100% electric, echipat cu tehnologiile ProPILOT și e-Pedal, a obținut următoarele distincții:

  • Premiul CES Best of Innovation pentru Vehicule Inteligente și pentru Tehnologii de conducere autonoma;
  • Premiul onorific CES la categoria Tehnologii pentru o lume mai bună.

Noul Nissan LEAF propune mai multe inovații și tehnologii pentru viața de zi cu zi, pentru mai mulți oameni din întreaga lume, decât orice alt vehicul electric din istoria recentă. Aceasta contribuie la transformarea lumii într-un loc mai bun nu numai prin inovație, ci și
prin accesul cât mai multor persoane la aceste tehnologii.
Noul model Nissan LEAF se află în vânzare în Japonia și va fi disponibil în SUA și Canada în următoarele două luni. În Europa va fi comercializat începând cu primăvara anului 2018.

Related posts