Peugeot a lansat noul 3008

Da mai departe!

Peugeot a dezvăluit noul SUV 3008. Modelul 3008 se află într-o clasă aflată în plină expansiune pretutindeni pe glob. Noul 3008 SUV va fi vedeta standului PEUGEOT la următorul Salon Auto de la Paris, unde va fi prezentat publicului larg înainte de lansarea sa la nivel mondial.

În ultimii ani, toate segmentele pieţei SUV au fost în plină expansiune. În cadrul segmentului C-SUV european, în continuare cel mai mare şi mai diversificat, vânzările de autovehicule SUV au crescut de două ori şi jumătate din 2009 – data de lansare a primei generaţii PEUGEOT 3008. În prezent, în Europa, luând în calcul toate segmentele, o maşină din zece aparţine familiei SUV.

O adevărată întruchipare a automobilului modern, statutar, tehnologizat, creator de emoţii şi plăcere personală, clasa SUV sporeşte prestigiul posesorului şi personifică valorile, în pas cu spiritul timpului. Acest autovehicul nu reprezintă doar realizarea dorinţei de exprimare personală, ci şi dorinţa de a demonstra succesul, de a observa reflecţia propriilor valori în privirile celorlalţi.
Un mijloc pe măsura dorinţelor, clasa SUV reprezintă un concept care şi-a depăşit scopul – Sport Utility Vehicle – făurindu-şi propriul mit: deoarece conducătorii auto de astăzi îşi doresc senzaţii noi la volan; pentru că timpul petrecut în deplasări devine un timp bogat în experienţe, emoţii şi solidaritate; pentru că interacţiunea cu autovehiculul este intuitivă şi senzorială ca şi cum acesta înţelege nevoile ocupanţilor şi se conformează acestora; iar interiorul primitor poate fi personalizat asemenea propriei case.

Toţi constructorii de automobile au înţeles asta şi din acest motiv există o mulţime de modele disponibile în lumea întreagă. Totuşi, plăcerea conducerii unui SUV se ridică rar la înălţimea aşteptărilor. Provocarea cu care se confruntă PEUGEOT este, prin urmare, una de primă anvergură: nu numai încorporarea tuturor caracteristicilor segmentului ci, mai ales, furnizarea unui pachet inteligent şi fin, modern şi incredibil de consistent. În cazul noului PEUGEOT 3008, brandul doreşte să se poziţioneze încă din start în segmentul C-SUV cu un produs care stârneşte dorinţa, cu excelente performanţe tehnice şi compatibil cu strategia mărcii de orientare spre segmentele mai afluente ale pieţei. Această orientare este confirmată în primul rând de echiparea, încă din versiunea standard, cu noul i-Cockpit® PEUGEOT.

Noul PEUGEOT 3008 SUV nu este numai o apariţie atractivă, ci şi un concept bine gândit, cu performanţe şi caracteristici în linie cu cele mai bune realizări din acest segment, un autovehicul la înălţimea reputaţiei mărcii.

Related posts