Opel Cascada Supreme: decapotabilă pentru toate anotimpuril

Da mai departe!

Noua ediție specială a modelului Opel Cascada este destinată clienților care doresc ceva extra de la autovehiculul lor decapotabil pentru toate anotimpurile. Fiecare detaliu și nuanță de culoare ale modelului Cascada Supreme sunt perfect asortate. Modelul decapotabil cu patru locuri va primi culorile „Pull Me Over Red”, „Summit White” sau „Black Meet Kettle”.

Aceste trei culori pentru exterior sunt evidențiate în mod inedit de grila radiatorului și oglinzile de culoare neagră și de jantele din aliaj de 20 inch, de culoare negru lucios în două tonuri. Pentru a putea sublinia aceste caracteristici unice, carcasele proiectoarelor de ceață și bara care susține logo-ul Opel sunt vopsite în culoarea caroseriei. Plafonul acustic negru este coborât în doar 17 secunde la viteze de până la 50 km/h și creează o atmosferă silențioasă și rafinată la interior, chiar și la viteze mai mari. Pasionații de autovehicule decapotabile vor putea admira în curând Opel Cascada Supreme la Paris, unde va avea premiera mondială în cadrul Mondial de l’Automobile (1-16 octombrie).

Atenția la detalii se continuă și la interiorul noului Cascada Supreme. Inspirate de linia roșie strălucitoare caracteristică prototipului futurist al Opel, GT Concept, cusăturile materialelor textile ale tapițeriei și capitonajelor portierelor și postului de conducere au accente roșii sportive. Cusăturile personalizate de pe volan, consola centrală și maneta schimbătorului se asortează pe negru, în timp ce inserțiile de pe panoul de instrumente au finisaje premium negru piano. Opțional sunt disponibile scaune ergonomice AGR cu încălzire și tapițerie din piele „Siena” și un volan cu trei spițe. Prețurile pentru modelul Opel Cascada Supreme vor fi publicate ulterior.

Related posts