Noul Kia Sorento va debuta la Salonul auto de la Geneva

Da mai departe!

Kia a anunțat că noua generație Sorento va avea premiera mondială la Salonul Auto Internațional de la Geneva 2020. Coreenii ne-au arătat deja două poze teaser cu viitorul model. 

Proiectat și dezvoltat pentru a răspunde oricărei provocări, a patra generație a SUV-ului – ”navă amiral” a Kia Motors Corporation – reprezintă cea mai nouă completare a gamei de modele SUV a brandului. Primul automobil construit pe platforma SUV-urilor de clasă medie de nouă generație, Sorento 2020 ridică standardele în segmentul său prin caracterul său practic, oferind spațiu similar cu automobilele mai mari. De asemenea, noul model marchează pentru prima dată introducerea puterii hibride în gama modelelor Sorento.

Kia țintește piața globală a SUV-urilor prin introducerea unei game de inovații pentru noul Sorento, ce include noi sisteme pentru asistența șoferului și caracteristici avansate de conectivitate și infotainment.

Un element principal al gamei de modele globale Kia, Sorento a fost vândut în peste trei milioane de exemplare în toată lumea de la lansarea sa în 2002. Noul Kia Sorento va fi dezvăluit pentru prima dată pe 3 martie 2020.

Related posts