Ministrul Mediului, despre scăderea voucherelor la Rabla Plus: O subvenție mai mică înseamnă că vom putea finanța mai multe mașini

Da mai departe!

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, consideră că 5.000 de euro pe care îi dă statul român pentru cumpărarea unei maşini electrice care costă şi 25.000 de euro, sunt bineveniţi şi a precizat că se bazează în continuare pe interesul românilor pentru maşini prietenoase cu mediul.

Mircea Fechet a fost întrebat miercuri, la Eforie, dacă a scăzut interesul românilor pentru maşini electrice, având în vedere că a fost micşorată subvenţia.

„Cred că va trebui să vedem câte maşini vom finanţa, pentru că o subvenţie mai mică înseamnă că vom putea, cu acelaşi buget, să finanţăm mai multe maşini. Ori interesul românilor va fi determinat de execuţia bugetară. La sfârşitul anului putem să tragem şi această concluzie. Eu sunt foarte optimist. Eu cred că 5.000 de euro nu sunt bani puţin. Pentru o maşină electrică, care astăzi costă şi 25.000 de euro, poate şi chiar mai jos poate fi cumpărată de acest preţ, eu cred că 5.000 de euro pe care statul român ţi-i pune la dispoziţie, sunt bineveniţi. Mă bazez în continuare pe interesul românilor pentru maşini prietenoase cu mediul”, a afirmat ministrul Mediului.

Related posts