Mazda aniversează centenarul cu ediții speciale

Da mai departe!

Pentru a marca a 100-a aniversare a companiei, Mazda a lansat o ediție specială, disponibilă pe întreaga gamă, care sărbătorește unicitatea primei sale mașini de pasageri, R360 Coupe.

Multe dintre caracteristicile R360 Coupe, cum ar fi tehnologia de vârf, atenția asupra detaliilor de proiectare și o experiență excelentă la volan, încă se regăsesc la fiecare model Mazda de astăzi, încântând fanii din întreaga lume.
Edițiile aniversare vor fi realizate în două nuanțe combinate, alb și roșu burgund, care au făcut ca R360 Coupe să fie un adevărat succes atunci când a fost lansat, în 1960, și vor avea câteva elemente unice, specifice aniversării de 100 de ani.
Mazda R360 Coupe (1960)
R360 Coupe a fost primul vehicul de pasageri Mazda și a avut un succes imediat datorită stilului său unic, futurist, manevrabilității excelente și prețurilor competitive, oferindu-le multor persoane prima lor experiență în ceea ce privește libertatea de a deține o mașină. Modelul avea un motor cu patru cicluri, fără precedent în mașinile de clasă mini de pasageri ale vremii, transmisie automată și accent pe reducerea greutății pentru a spori plăcerea șoferului, o caracteristică a tuturor mașinilor Mazda de astăzi.
Ediția specială de 100 de ani Mazda (2020)
La nivelul întregii game Mazda, clienții vor putea să își aleagă modelele aniversare cu roșu burgund și alb, plus multe detalii unice, inclusiv capacele centrale ale jantelor unice care prezintă sigla aniversară de 100 de ani.
Edițiile speciale vor include:
• Covorașe cu sigla de 100 de ani
• Tetiere cu sigla 100 de ani în relief
• Mochetă roșu burgund pentru podea
• Cheie cu sigla aniversară prezentată într-o casetă de ediție specială
• Capace centrale de jante cu sigla de 100 de ani
• Emblemă aniversară pe bara de protecție față
• Culoare exterioară alb snowlake mica
Modelele ediției speciale au fost lansate în Japonia și vor fi disponibile pentru comanda clienților în toată Europa începând cu toamna anului 2020.

Related posts