Lamborghini ne arată Aventador S

Da mai departe!

La aproape 6 ani după ce Lamborghini Aventador a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva pentru a înlocui Murcielago, italienii au decis să ofere un update pentru acest model.

Lamborghini a adăugat sufixul ‘S’ și înseamnă că vârful de gamă din Sant’Agata vine cu un design mai agresiv, noi elemente dinamice, dar și mai multă putere provenită de la motorul V12 de 6,5 litri.
Deși italienii îl numesc noua generație Aventador, acest model este de fapt un facelift care include un bot mai agresiv, spoiler față mai lung, un deflector negru, dar și bosaje ale roților care amintesc de legenda Countach.

Eleronul poate fi ajustat în trei poziții diferite și poate îmbunătăți eficiența aerodinamică cu peste 50% în prima poziție și cu 400% în cea mai extremă poziție. Motorul V12 produce cu 40 CP mai mult decât predecesorul său, având un total de 740 CP și un cuplu de 690 Nm.
Modelul are tracțiune integrală, transmisie automată, dar și este mai ușor, ajungând la o greutate de 1.575 kg. Aventador S are nevoie de 2,9 secunde pentru a sprinta la 100 km/oră și are o viteză maximă de 350 km/oră.
Lista de updateuri include virare pe toate roțile, Lamborghini Magnetorheological Suspension (LMS), nouă geometrie a suspensiei, un nou software pentru ESC dar și un nou mod de conducere: Ego mode.
În interior și supercarurile au trecut în era tehnologiei. Cei care cumpără mașina au parte de Apple CarPlay, dar și de un bord digital TFT cu multiple funcții.
Mașina costă aproap 420.000 dolari SUA.

Related posts