La un an de la lansare, Nissan LEAF este cel mai bine vândut vehicul electric din Europa

Da mai departe!

La un an de la lansarea pe piața din Europa, noul Nissan LEAF este trend setter pentru clienții care doresc să facă trecerea la vehicule electrice (EV), cu peste 26.000 de unități livrate către clienți, care circulă deja pe drumurile din Europa.

Premiatul LEAF a depășit vânzările de EV în Europa în fiecare dintre cele opt luni ale lui 2018, cu o unitate vandută la fiecare 10 minute pe bătrânul continent.
O creșterea puternică a vânzărilor pentru noul LEAF a fost înregistrată pe toate piețele europene importante, cum ar fi Austria, Franța, Germania, Olanda, Portugalia și Spania. În Norvegia, modelul Nissan LEAF a crescut în graficele de vânzări, devenind astfel cel mai vândut autoturism în 2018 și depășind toate modelele electrice precum și pe cele cu ardere prin combustie, asemănătoare.
Ca și clienții persoane fizice, companiile adoptă la rândul lor electrificarea. Mai mult de 8.000 din totalul vehiculelor vândute au fost livrate pentru flotele corporative din întreaga Europă.
Noul model Nissan LEAF are la bază performanțele predecesorului său, adăugând cea mai nouă generație de tehnologie Nissan Intelligent Mobility și un rating Euro NCAP de siguranță de cinci stele, conform celor mai recente standarde de testare.
Tehnologiile avansate de asistență la conducere ale Nissan LEAF, ProPILOT și ProPILOT Park fac condusul prin trafic mai ușor și parcarea fără efort. Inovatorul E-Pedal duce experiența condusului la un nou nivel de simplitate și distracție, permițând clienților să accelereze și să decelereze cu o singură pedală.

Nissan LEAF este disponibil în 51 de piețe din întreaga lume și a înregistrat o cerere puternică la nivel mondial. Succesul său de vânzări, împreună cu vânzările de vehicule din generația anterioară, fac din el liderul global al vehiculelor electrice, cu peste 350.000 de unități livrate începând cu 2010. E-NV200, fratele său electric din gama LCV, cu șapte locuri, se bucură, la rândul său, vânzări importante în întreaga Europă.

Related posts