Kia va lansa un crossover în familia Ceed

Da mai departe!

Kia dezvăluie prima schiță a noului său crossover Ceed. Noul crossover Ceed va primi un nume și va fi dezvăluit în cursul acestui an.

Încă de la începutul dezvoltării modelului Ceed în urmă cu 15 ani, Kia a avut o abordare deschisă și creativă a diferitelor stiluri de design și caroserii. Multe dintre ele au fost luate în considerare, și, în proiectarea noii game Ceed, designerii europeni ai Kia au avut libertatea de a explora multe direcții diferite.

Acum, cu o idee care se află deasupra tuturor celorlalte, Kia este pregătită să primească un nou model în familia gamei Ceed. Gregory Guillaume, Vice Președinte de Design al Kia Motors Europe, explică: „Este vorba despre un alt stil, un alt tip de automobil, unul care considerăm că merită să fie un nou membru al familiei Ceed. Acesta va face gama Ceed mai puternică și chiar mai captivantă, mai atrăgătoare pentru consumatorii europeni. Designul său nu va avea nimic în comun cu cel pe care l-ați văzut până acum în familia Ceed. Aceasta va fi următoarea mare surpriză din partea Kia.”

Odată cu sosirea noilor modele Ceed, Ceed Sportswagon și ProCeed, cea mai bine vândută gamă de modele Kia nu a încetat să crească, iar cel mai nou membru va face din nou valuri.

Related posts