Kia Romania a încheiat un parteneriat cu Autonom Assistance pentru serviciile de asistență rutieră oferite clienților săi

Da mai departe!

Kia Romauto (Kia Romania), unic importator al automobilelor Kia în Romania, a semnat recent un contract de furnizare de servicii de asistanță rutieră pentru clienții săi cu Autonom Assistance. Acesta oferă servicii de asistență rutieră, tractare, depanare, repatriere, în caz de accident sau defecțiune mecanică, pe întreg teritoriul României și la nivelul Uniunii Europene.

Ca urmare a acestui parteneriat, serviciul KAR (Kia Asistență Rutieră) continuă neîntrerupt și în aceleași condiții ca până acum. În plus, serviciile de asistență sunt oferite acum și pentru automobilele Kia mai vechi de 15 ani.

Serviciile de asistență rutieră KAR sunt structurate pe 3 pachete, în funcție de vârsta mașinii. Automobilele noi achiziționate din rețeaua dealeri autorizați ai Kia România beneficiază de asistență rutieră gratuită în primul an – pachet Kia Basic. Celelalte  două pachete sunt contra cost.

Iată cele 3 pachete de asistanță oferite prin KAR:

  Servicii acoperite/ varsta masina0-1 ani KIA BASIC2-7 ani KIA BASIC 2>7 ani KIA BASIC 3
Acoperire teritorialaROMANIA si UEROMANIA si UEROMANIA si UE
Valabilitate abonament12 luni12 luni12 luni
Callcenter Asistenta Rutiera 24/7
Depanare la fata locului
Tractare in caz de accidentnelimitatnelimitatnelimitat
Tractare in caz de defectiune mecanicanelimitatnelimitat2 evenimente
Transport persoane
Cazare
Repatriere masina
Repatriere pasageri
Masina de inlocuire pe perioada reparatiei3 zile(clasa mica)3 zile(clasa mica)x
Limita km tractare locala150 km/sens150 km/sens150 km/sens

Proprietarii de automobile Kia din România pot apela la serviciul de asistență rutieră apelând numărul +40 313 200 220. Clienții vor beneficia de informatii, consultanta, servicii de depanare, transport si relocare.

Related posts