Kia Picanto a primit un facelift

Da mai departe!

Kia Motors a adus modificări semnificative celui mai mic model al său, Picanto, care va fi comercializat în Europa începând din al treilea trimestru al anului 2020. Oferind o gamă de tehnologii noi de siguranță și telematică, regăsite adesea în automobilele de clasă superioară și mai scumpe, noul Picanto se mândrește cu emisii mai scăzute datorită reproiectării noilor propulsoare, dar și cu modificări semnificative de design, atât la exterior, cât și la interior.

Modelul îmbunătățit Picanto vine cu o nouă serie de tehnologii avansate de siguranță – dezvoltate pentru automobilele Kia de clasă mai mare – devenind astfel unul dintre cele mai sigure automobile din clasa sa. De asemenea, Picanto oferă de acum generația a II-a a tehnologiilor de telematică UVO Connect*, îmbunătățind conectivitatea și controlul automobilului pentru a elimina stresul în timpul călătoriilor. Îmbunătățirile aduse sistemelor de propulsie pe benzină al modelului Picanto includ noua transmisie manuală automatizată (AMT) dezvoltată de Kia și oferită opțional, care contribuie la o rulare mai rafinată.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe, a declarat: „Picanto este unul dintre cele mai bine vândute modele ale noastre în mai multe regiuni din lume și un favorit în rândul șoferilor europeni din segmentul A. Îmbunătățirile modelului sunt proiectate pentru a menține modelul Picanto cu un pas înaintea competitorilor săi, datorită designului său plin de energie și a caracterului său care inspiră bună dispoziție, combinat cu tehnologii de siguranță și conectivitate de clasă superioară. Suntem încrezători că modelul îmbunătățit Picanto va contribui în continuare la extinderea cotei noastre de piață în acest segment auto extrem de competitiv.”

În momentul începerii comercializării sale în al treilea trimestru al anului 2020, modelul îmbunătățit Picanto va beneficia de garanția Kia unică în industria auto, de 7 ani, 150.000 kilometri oferită standard.

Design împrospătat cu un aspect distinct nou pentru modelele GT-Line și X-Line
Gama Picanto a primit îmbunătățiri semnificative atât la designul exterior mai ales pentru versiunea sportivă GT-Line și versiunea de inspirație SUV X-Line. Rezultatul este un model actualizat, cu un aspect mai distinct.

Partea frontală ale ambelor modele – GT-Line și X-Line – a fost revizuită pentru a oferi fiecărui automobil un design specific. Acesta începe cu grila ‘tiger-nose’ care oferă un nou aspect texturat de jur-împrejur și o formă mai deschisă. Finisarea cu efect cromat de jur-împrejur oferă o formă fluidă care se extinde spre partea inferioară a blocurilor optice redesenate și oferă automobilului o prezență mai impunătoare și un aer de stabiltate. Fiecare parte a grilei ‘tiger-nose’ dispune de o zonă evidențiată cu roșu pentru modelele GT-Line sau cu negru pentru modelele X-Line ce seamănă cu prizele de admisie a aerului.

Ambele versiuni dispun acum de blocuri optice redesenate și lumini de zi tip LED cu patru becuri. În partea posterioară, automobilul dispune de o nouă combinație de lămpi tip LED și stopuri de ceață cu design mai subțire, care crează o semnătură luminoasă mai ușor de recunoscut în același timp.

Atât modelele GT-Line cât și modelele X-Line au un design nou al spoilerelor față și spate cu linii ascuțite pentru un aspect mai modern. Modificările crează un design cu un aspect mai robust pentru modelele X-Line, iar pentru modelele GT-Line un aspect care leagă vizual automobilul de modelele GT performante din gama Kia.

Modelul îmbunătățit Picanto oferă cumpărătorilor multiple posibilități pentru personalizare, cu o gamă de 10 culori vibrante gândite pentru a-l face să iasă în evidență. De asemenea, sunt disponibile două designuri noi pentru jantele din aliaj pentru a consolida caracterul sportiv al modelului Picanto: jantele de 14 inch cu 16 spițe sau jantele de 16 inch în două tonuri cu aspect “diamond-cut”.

Related posts