Kia lansează două “teasere” care oferă o privire asupra designului exterior al modelului Kia EV9

Da mai departe!

Kia Corporation a dezvăluit astăzi un set de videoclipuri “teaser” pentru a prezenta mult așteptatul său model 100% electric Kia EV9, SUV-ul electric dedicat al mărcii. Modelul emblematic Kia EV9 este pregătit să accelereze transformarea companiei într-un furnizor de soluții de mobilitate sustenabilă în era electrificării.

Videoclipul introductiv Kia EV9, disponibil pentru vizionare pe canalul YouTube Kia Romania, prezintă o siluetă a modelului, prezentând din față aspectul elegant al caroseriei sale proeminente. Grila iluminată cu design uimitor creat de lămpile față și spate completează identitatea îndrăzneață a modelului EV9.

De asemenea, videoclipurile  oferă în avanpremieră o imagine a combinației unice între designul elegant și sculptural și geometria încrezătoare și asertivă a modelului Kia EV9.

Numele, EV9, provine din terminologia EV Kia, asociind prefixul „EV” (vehicul electric) cu numărul „9” (nouă), care reprezintă segmentul modelului în gama dedicată de automobile electrice Kia.

La fel ca modelul Kia EV6, Kia EV9 este construit pe platforma dedicată pentru automobile electrice a companiei, Electric Global Modular Platform (E-GMP).

Kia va dezvălui complet atât designul exterior, cât și cel interior la mijlocul lunii martie, iar informațiile despre produs vor fi dezvăluite integral în timpul Premierei Mondiale Kia EV9 la sfârșitul lunii martie.

Related posts