Kia câștigă premii în categoriile „Advertising” și „Spatial Communication” ca parte a Red Dot Design Awards

Da mai departe!

Kia a câștigat două premii Red Dot pentru „Moving Inspiration Project”, un proiect de design al mărcii creat pentru a sprijini lansarea în Italia a renumitului crossover 100% electric EV6. Proiectul și campania de comunicare dedicată au primit premiile „Advertising” și „Spatial Communication” ca parte a premiilor Red Dot Design.

Produs în colaborare între Kia Italia, Innocean Italia și Roberto Palomba (Palomba Serafini Studio) și inspirat de sloganul Kia „Mișcarea care inspiră”, noul proiect de promovare a fost creat pentru a evidenția dinamismul modelului EV6 și filozofia mărcii Kia. Dezvăluit pentru prima dată cu ocazia evenimentului „Italian National Test Drive” al modelului EV6, în noiembrie anul trecut, acesta evocă ideea unei mașini care pare să se miște chiar și atunci când este statică.

Proiectul a fost promovat prin intermediul a trei videoclipuri, postate mai întâi pe un landing page dedicat pe site-ul oficial al Kia Italia, precum și pe canalele Social Media Kia. Primul videoclip numit „Inspiration” a ajutat la ilustrarea genezei proiectului din punctul de vedere al artiștilor, în timp ce al doilea videoclip numit „Creation” s-a concentrat pe realizarea proiectului de promovare. Videoclipul final numit „Installation” a arătat opera de artă în forma sa finală.

Evidențiind în continuare designul remarcabil și capabilitățile electrice ale modelului EV6, renumitul crossover Kia este, de asemenea, primul automobil asiatic care va fi expus permanent la MAUTO, Muzeul Auto din Torino. EV6 a devenit parte a colecției permanente a muzeului din cadrul centrului expozițional dedicat motoarelor. EV6 este expus alături de proiectul „Moving Inspiration” creat cu ocazia lansării comerciale a automobilului.

David Hilbert, director de marketing al Kia Europe, a declarat: „Acesta a fost un an remarcabil pentru EV6, câștigând o serie de premii, inclusiv „Mașina anului în Europa”, și primind deopotrivă recenzii extrem de pozitive din partea mass-media și a clienților. Aceast proiect de design captivant evidențiază și mai mult designul remarcabil al modelului EV6, precum și filosofia noastră de design „Opposites United”. Suntem onorați că acest proiect a fost apreciat nu numai de clienții noștri, ci și de juriul Red Dot.”

În martie, Kia EV6 a obținut victoria generală la prestigioasele premii Red Dot Design 2022, primind distincția „Red Dot: Best of the Best” pentru designul său de pionierat și avangardist. De asemenea, crossover-ul 100% electric a fost desemnat câștigător al categoriei Red Dot: „Innovative Products”. Pe lângă faptul că a câștigat aceste premii Red Dot, EV6 a câștigat și distincțiile „Mașina anului 2022 în Europa”, „Mașina anului 2022 în Germania” în categoria Premium, „Mașina anului 2022 în Irlanda”, „What Car? Car of the Year 2022”, „Crossover of the Year” la premiile TopGear.com Awards 2021 și premiile inaugurale „Best Cars of the Year” 2021/22.

Related posts