Kia câștigă două premii la competiția inaugurală ‘Mașina anului 2020’ în Ungaria

Da mai departe!

Kia a câștigat două premii în competiția inaugurală Mașina anului 2020 în Ungaria, cu modelele Kia e-Niro și Kia XCeed. Kia e-Niro a fost desemnată ‘Green Car of the Year’ în noua competiție, iar Kia XCeed a fost onorată cu premiul ‘Audience Award’, în urma voturilor primite de la publicul maghiar.

 

Lansată pentru prima dată anul acesta, competiția ‘Mașina anului’ în Ungaria a introdus în concurs șapte categorii. Crossover-ul electric Kia e-Niro a fost desemnat câștigător în categoria ‘Green Car of the Year’ în cadrul noii competiții, surclasând alte modele 100% electrice dintr-o gamă largă de mărci premium și de volum. În același timp, crossover-ul urban Kia XCeed a câștigat premiul ‘Audience Award’ (trad. “Alegerea Publicului”).

 

Premiile ‘Mașina anului’ în Ungaria au fost jurizate de un grup independent format din jurnaliști experimentați din presa tipărită și online, în timp ce premiul pentru audiență – ‘Audience Award’ a fost desemnat în urma voturilor publicului maghiar, care și-a ales favoritul dintre cei 39 participanți la competiția din 2020.

 

Norbert Nagy, Managing Director al Kia Motors Hungary, a declarat: „Brandul Kia a crescut în popularitate în Ungaria de mai mulți ani și suntem mândri că am câștigat două premii în competiția inaugurală ‘Mașina anului’ în Ungaria. Atât modelul e-Niro cât și XCeed demonstrează atractivitatea și direcția viitoare a mărcii Kia, atribute precum zero emisii și putere electrificată fiind la fel de importante precum valoarea înaltă și calitatea.”

Kia XCeed

Kia XCeed este un CUV urban nou (crossover utility vehicle) care combină caracterul practic al unui SUV compact cu pachetul de funcționalități și manevrabilitatea sportivă ale unui hatchback. Kia XCeed răspunde dorinței crescânde a șoferilor europeni pentru automobile care oferă mai multă emoție și dinamism decât un SUV, atât în ceea ce privește modul în care arată automobilul, dar și modul în care se conduce. O alternativă sportivă la SUV-urile tradiționale, noul CUV oferă, fără îndoială, un nivel comparabil al spațiului pentru pasageri și bagaje. Kia XCeed va captiva șoferii cu dinamica sa sportivă, dar și cu o suspensie confortabilă, în timp ce poziția ridicată de condus oferă o mai bună vizibilitate asupra drumului decât un hatchback convențional.

 

Încă de la lansarea sa în a doua jumătate a anului 2019, Kia XCeed a adunat peste 20.000 unități vândute în toată Europa. O nouă versiune Plug-in Hybrid a fost lansată la începutul anu

Kia e-Niro – un crossover 100% electric cu zero emisii și o autonomie de 455 km

Crossover-ul 100% electric Kia, e-Niro oferă o autonomie de până la 455 kilometri (282 mile)* cu o singură încărcare în ciclu combinate și până la 615 kilometri (382 mile)** în ciclu urban.  Modelul e-Niro oferă o autonomie mai mare decât multe alte automobile propulsate de motoare convenționale pe benzină – și chiar decât un număr semnificativ de alte modele electrice mai scumpe. Combinația unică dintre stil și practicitate se alătură garanției fără egal de 7 ani, 150.000 kilometri, care acoperă, de asemenea pachetul de baterii și motorul electric.

 

În funcție de piața de comercializare, e-Niro este disponibil cu bateria litiu-ion polimer de înaltă capacitate de 64 kWh pentru distanțe lungi, dar și cu pachetul de baterii de 39.2 kWh, care oferă până șoferilor o autonomie de până la 289 km (179 mile)* și zero emisii cu o singură încărcare. Conectat la un încărcător rapid de 100 kW, este nevoie doar de 42 de minute pentru a reîncărca bateria de 64 kWh a noului e-Niro de la 20% până la 80%.

Related posts