Jaguar F-Pace a fost lansat în România

Da mai departe!

Premium Auto, importatorul oficial Jaguar Land Rover pentru România, a prezentat publicului cel mai nou model Jaguar, F-PACE, primul crossover din istoria mărcii. Prețurile pentru acest model încep de la 38 600 Euro + TVA, pentru varianta 2.0D 180CP Pure AWD cu transmisie manuală.

Jaguar F-PACE este un crossover performant, construit pe baza renumitei arhitecturi Jaguar din aluminiu uşor. Modelul vine cu elemente inspirate de la modelul F-TYPE, cum ar fi linia de design a părţii din spate, a gurilor de aerisire şi a stopurilor. În plus, forma inedită a grilei faţă, a capotei, farurile cu tehnologie full-LED, jantele de 22 de inch şi consola transpun în realitate viziunea artistică a conceptului C-X17.
Habitaclul noului Jaguar F-PACE dispune de spaţiu suficient pentru a acomoda cinci persoane. Interiorul îmbină materiale şi finisaje de cea mai bună calitate, dotări precum scaune spate încălzite, cu reglare electrică şi tehnologii de ultimă oră, ca sistemul InControl Touch Pro şi ecranul virtual HD, de 12.3 inch, toate pentru a spori confortul pasagerilor. Mai mult decât atât, dispune și de cel mai mare portbagaj dintre competitorii săi – 650l.
Lansarea modelului Jaguar F-PACE marchează și debutul mondial al accesoriului denumit “Activity Key” – o brățară rezistentă la apă, care înlocuiește cheia mașinii pentru activitățile în aer liber.

„Rămânând 100% fideli principiilor noastre în ceea ce priveşte design-ul, noul model F-PACE este instant recognoscibil ca fiind membru al familiei Jaguar. Oferă tot spaţiul interior pe care vi l-aţi putea imagina – şi chiar mai mult; în plus, prin intermediul abordării noastre disciplinate faţă de suprafeţe, proporţii şi puritatea formei, am creat ceea ce eu consider că este cel mai echilibrat şi mai atrăgător vehicul din clasa sa.” Ian Callum, Director de Design, Jaguar
Modelul Jaguar F-PACE este disponibil cu următoarele motorizări: 2.0D 180CP (în varianta cu transmisie manuală și automată), 3.0D V6 300CP și cele 2 motorizări pe benzină 3.0l S/C V6 cu performanțe de 340CP și respectiv 380CP. F-PACE poate fi comandat în următoarele nivele de echipare: Pure, Prestige, R-Sport, Portfolio, S și Ediția Limitată First Edition, care se va produce doar în primul an de la lansare, într-un număr limitat de 2.000 de unități.

Modelul F-PACE va fi disponibil pentru livrare începând cu 22 aprilie 2016, moment în care acest model va putea fi testat în toate showroom-urile Jaguar din țară.

Related posts

One Thought to “Jaguar F-Pace a fost lansat în România”

  1. […] CITEȘTE RESTUL DETALIILOR DESPRE NOUL JAGUAR F-PACE PE http://WWW.AUTOREPORT.RO […]

Comments are closed.