Intră în vigoare noua denumire și guvernanță a companiei Stellantis

Da mai departe!

Stellantis N.V. (NYSE / MTA / Euronext Paris: STLA) (“Stellantis”) a anunțat astăzi că, în urma fuziunii dintre Peugeot S.A. (“Grupul PSA”) și Fiat Chrysler Automobiles N.V. (“FCA”) din 16 ianuarie 2021, a rezultat noua companie Stellantis. Totodată, a fost numit Consiliul de Administrație al Stellantis și a intrat în vigoare actul constitutiv al companiei.

Astfel cum a fost anunțat anterior, Consiliul Director al constructorului Stellantis este format din doi directori executivi, John Elkann (Președinte) și Carlos Tavares (CEO), alături de cei nouă directori: Robert Peugeot (vice-președinte), Henri de Castries (director independent senior, în calitate de Președinte al Camerei rteprezentanților, conform legislației Țărilor de Jos), Andrea Agnelli, Fiona Clare Cicconi, Nicolas Dufourcq, Ann Frances Godbehere, Wan Ling Martello, Jacques de Saint-Exupéry și Kevin Scott.
Consiliul Director al Stellantis a numit astăzi și o comisie de audit, un comitet de remunerare, precum și un comitet de guvernanță și sustenabilitate, compuse din următorii membri: comisia de audit: Ann Godbehere (președinte), Wan Ling Martello și Henri De Castries; comitetul de remunerare: Wan Ling Martello (președinte), Andrea Agnelli, Henri De Castries, Fiona Cicconi și Robert Peugeot; comitetul de guvernanță și sustenabilitate: Henri De Castries (președinte), Andrea Agnelli, Fiona Cicconi, Nicolas Dufourcq și Kevin Scott.

Related posts