În 2023, DS Automobiles va reînnoi parteneriatul de ambasador al mărcii cu dublul campion de Formula E, Jean-Éric Vergne

Da mai departe!

Pentru a celebra acest parteneriat, Marca DS Automobiles i-a înmânat lui Jean-Éric Vergne cheile unui model unic, DS 4 E-TENSE 225 PERFORMANCE LINE +. Modelul conceput de către pilot împreună cu DS DESIGN STUDIO PARIS oferă un stil exclusiv, cu un finisaj bi-ton special.

Jean-Éric Vergne,  ambasadorul mărcii DS Automobiles de mai bine de 3 ani și pilotul cu cele mai multe titluri câștigate în istoria Formulei E, este acum posesorul modelului DS 4 E-TENSE 225 PERFORMANCE LINE + unic. Este o modalitate prin care Brandul recunoaște acest parteneriat important cu dublul campion de Formula E, care se implică în dezvoltarea viitoarelor modele DS, contribuind la accelerarea strategiei de electrificare a Mărcii.

Jean-Éric Vergne a optat pentru DS 4 datorită proporțiilor sale uimitoare, stilului atletic și aerodinamic și semnăturii luminoase de excepție. Nivelul de echipare PERFORMANCE LINE + oferă un interior îmbrăcat în Alcantara®, pus în valoare de un volan din piele perforată cu inserții din carbon forjat și de pragurile exclusive pentru portiere, care poartă semnătura dublului campion.

Personalizarea exterioara este rezultatul eforturilor depuse de inginerii DS DESIGN STUDIO PARIS. Cu acest design, echipa și-a luat angajamentul de a urma indicațiile date de pilot pentru a proiecta un vehicul unic. Finisajul bi-ton asociază în mod subtil nuanța inedită Grey Anthracite cu un negru lăcuit pe plafon, care se extinde până la capotă, o premieră în gama DS. Interiorul este pus în valoare de ornamentele din carbon aplicate în partea inferioară a ușilor, pe bara de protecție spate și pe splitter-ul barei de protecție față. Liniile grafice negre amplifică caracterul sportiv al modelului DS 4. Emblema capotei afișează logo-ul „JEV”, care semnează acest model exclusiv.

DS 4 E-TENSE 225 PERFORMANCE LINE + este echipat cu o motorizare plug-in hybrid de 225 CP. Modelul beneficiază de expertiza echipei DS PERFORMANCE și de cele patru titluri (la categoriile Echipe și Piloți) câștigate în Campionatul de Formula E din 2019 și 2020, care contribuie la autonomia de până la 62 km oferită în modul zero emisii, ciclul WLTP combinat.

Béatrice Foucher, CEO DS Automobiles – „Ne face o deosebită plăcere să îi înmânăm lui Jean-Éric cheile modelului DS 4. Parteneriatul nostru cu acest pilot talentat, dedicat și experimentat oferă mărcii DS Automobiles o expertiză valoroasă. Pilotul este implicat într-o serie de proiecte de dezvoltare și participă la procesul de concepere a modelelor electrificate DS, care fac deja parte din viața de zi cu zi a clienților Mărcii. Grație numeroaselor succese și recorduri obținute în Formula E, Jean-Éric contribuie activ la influența mărcii DS Automobiles în întreaga lume. La începutul tranziției către vehiculele 100% electrice, rolul său de ambasador reprezintă un atu pentru Marca DS.”

Jean-Éric Vergne, dublu campion Formula E – „Sunt mândru și fericit să îmi continui misiunea de ambasador al Mărcii DS Automobiles. Este o onoare să sprijin DS Automobiles în strategia de electrificare a Mărcii și experimentez o satisfacție supremă atunci când sunt în serviciul clienților. Voi continua să împărtășesc experiența mea de pilot și să particip la dezvoltarea modelelor electrificate E-TENSE. Pe pistă, intenționez să câștig numeroase curse și voi lupta pentru și mai multe titluri!”

În sezonul următor, care va debuta în ianuarie 2023, Jean-Éric Vergne va pilota cea de-a treia generație DS E-TENSE FE în culorile echipei DS PENSKE Formula E.

Rezultate obținute de DS Automobiles în Formula E:

  • 89 curse concurate
  • 4 titluri în campionate
  • 15 victorii
  • 44 podiumuri
  • 21 pole position

Related posts