Hyundai dezvaluie noul i20 N Line

Da mai departe!

Dupa lansarea noului i20, Hyundai dezvaluie versiunea N Line dedicata modelului. i20 N Line combina elemente de design inspirate din gama de inalta performanta Hyundai N cu tehnologiile pentru siguranta si pentru conectivitate cunoscute de la noul i20.

„Acest nivel de echipare este disponibil in premiera pentru i20”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product – Hyundai Motor Europe. „Prin intermediul acestei versiuni oferim clientilor o optiune exclusivista, care are ca sursa de inspiratie domeniul motorsport si experienta Hyundai in WRC.”

Exteriorul integreaza limbajul stilistic global Hyundai „Sensuous Sportiness”, dar si elemente de design orientate spre performanta. Sportivitatea modelului este evidentiata de bara frontala cu accente cromate, dar si de grila de tip „cascada” personalizata cu sigla N Line. In partea din spate, accentele sportive de culoare gri si bara cu detalii rafinate se combina pentru a maximiza performantele aerodinamice. Dinamismul i20 N Line este subliniat de lampa de ceata cu forma triunghiulara si de sistemul cromat de evacuare. Clientii pot alege dintre patru culori exterioare: Phantom Black, Aurora Grey, Brass, dar si Polar White – disponibil optional cu plafon Phantom Black.

La interior, scaunele si volanul sport, pedalele cu insertii metalice si schimbatorul de viteze din piele – personalizate cu accente rosii si logo-ul „N” – contribuie la o experienta placuta pentru conducatorul auto.

Noul i20 N Line ofera doua tipuri de propulsoare. Pe langa motorizarea standard de 1,2 litri MPi, 84 CP, clientii pot opta pentru versiunea T-GDi de 1 litru, 100 CP sau 120 CP. Pentru motorul T-GDi de 1 litru au fost actualizate suspensia, raspunsul motorului si sunetul sistemului de evacuare. Modelul este disponibil cu sistemul mild-hybrid de 48 V, pentru eficienta sporita (standard – pentru varianta de 1 litru T-GDi, 120 CP; optional – pentru motorul de 1 litru T-GDi, 100 CP). In plus, pentru aceasta optiune este disponibila transmisia manuala inteligenta (iMT). Noul i20 N Line dispune de jante din aliaj de 17 inchi dedicate, cu finisaj in doua tonuri.

La fel ca varianta standard, i20 N Line dispune de tehnologia Bluelink, care ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru autovehicul, cum ar fi serviciile Hyundai LIVE, precum si diferite functii disponibile prin intermediul aplicatiei Bluelink pentru smartphone.

Noul i20 N Line este echipat cu pachetul de siguranta Hyundai SmartSense, care integreaza cele mai recente tehnologii pentru siguranta.

Related posts