Hyundai demareaza productia noului i30

Da mai departe!

Hyundai demareaza productia noului i30 in cadrul fabricii din Nošovice, Cehia, incepand cu data de 25 mai 2020. Modelul dispune de un design actualizat, tehnologii avansate de conectivitate si o gama diversificata de motorizari, care include si un propulsor mild hybrid de 48 V.

„i30 este cel mai popular autovehicul al gamei Hyundai din Europa. Modelul, proiectat si dezvoltat in regiune, este destinat clientilor europeni care sunt in cautarea unui autovehicul elegant, sigur si fiabil in segmentul C”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product – Hyundai Motor Europe.

Inca de la lansare, in anul 2007, i30 a fost vandut in peste 1.000.000 de unitati pe piata din Europa. Primul model al gamei Hyundai „i” a fost produs la uzina din Cehia in anul 2008. Noul i30 prezinta un design aerodinamic, functii variate de conectivitate, alaturi de un propulsor mild hybrid de 48 V, care contribuie la sporirea eficientei. In plus, versiunea wagon va fi disponibila cu nivelul de echipare N Line.

Related posts