Ford prezintă două ediții speciale Mustang

Da mai departe!

Ford a prezentat două ediții speciale Ford Mustang, ce le vor oferi clienților din Europa un design unic și caracteristici premium.

Noul Ford Mustang Black Shadow Edition aduce jante speciale, de 19 inch, din aliaj de culoare neagră, precum și elemente speciale de design, tot în culoarea neagră.

Distinctivul Ford Mustang Blue Edition reînvie spiritul modelelor clasice Ford Mustang, primele care au folosit atrăgătoarea gamă de culori “Grabber”, caroseria sa fiind vopsită în Grabber Blue și decorată cu linii sportive.

Ambele modele sunt disponibile în varianta de caroserie fastback și oferă noi dotări, inclusiv scaune cu răcire și încălzire, sistemul de comunicații, navigație și divertisment Ford SYNC 3, precum și un sistem audio premium.

“Ford Mustang nu trebuie să depună niciun efort pentru a se remarca pe drumurile din Europa, iar cu noile modele Ford Mustang Black Shadow Edition și Blue Edition, șoferii vor atrage și mai multe priviri,” a spus Roelant de Waard, Vice-președinte, Marketing, Sales & Service, Ford Europa. “Edițiile speciale Ford Mustang au constituit o parte importantă din povestea de peste 50 de ani a modelului Mustang, iar acum clienții din Europa pot, și ei, să joace un rol în bogata istorie a edițiilor speciale pentru acest simbol automobilistic.”

Mustang Black Shadow Edition
Ford Mustang Black Shadow Edition va putea fi comandat cu motorul Ford V8 de 5 litri, cu 421 CP, și cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu șase trepte, începând cu luna ianuarie 2017.

Disponibil în patru variante de culoare – Platinum White, Triple Yellow, Race Red și Grabber Blue – Ford Mustang Black Shadow Edition are elemente unice de design, inclusiv o emblemă neagră cu ”ponei”, pentru grila GT; jante exclusiviste, de 19 inch, cu spițe în Y; dungi negre cu efect de dizolvare, pe marginile protuberanței de pe capotă și pe lateral, între arcurile roților; embleme negre ”5.0 litre” pe aripile din față.

Această ediție limitată, cu dotări generoase, dispune de senzori de parcare, scaune față cu încălzire și răcire, un sistem audio premium ShakerPro (cu 12 difuzoare și un subwoofer puternic, de 8 inch, amplasat în portbagaj) și un interior premium, în piele de culoare neagră, cu cusături contrastante pe panoul de bord și cu inserții asortate în panourile portierelor.*

Mustang Blue Edition
Distinctivele culori Ford ”Grabber” – botezate așa datorită felului în care atrag atenția – au fost folosite pentru prima oară pe modelele Shelby GT350 și GT500, din 1969.

De atunci Ford a oferit, periodic, peste 20 de opțiuni de culoare Grabber pentru modelele Mustang, inclusiv Grabber Orange, Grabber Yellow și Grabber Lime – iar modelele în culori Grabber au devenit, de-a lungul timpului, apreciate în mod deosebit de către colecționari.

Noul Ford Mustang Blue Edition poate fi comandat deja, fie cu motorul Ford V8 de 5 litri, cu 421 CP sau cu motorul mai economic EcoBoost de 2,3 litri, cu 317 CP, cu transmisii cu 6 viteze manuale sau automate. Modelul are caroseria în atrăgătorul albastru Grabber Blue, scos în evidență de liniile centrale de pe capotă și plafon și de jantele de 19 inch, din aliaj de culoare neagră.

Ambele ediții speciale aduc sistemul Ford SYNC 3, cu ecran tactil de 8 inch, care le permite șoferilor să găsească în apropiere cafenele, benzinării sau parcări, precum și să localizeze gări, aeroporturi și hoteluri prin simpla apăsare a unui buton și rostirea comenzilor “I need a coffee” (Am nevoie de o cafea), “I need petrol” (Am nevoie de combustibil) și “I need to park” (Vreau să parchez).
Modelul Ford Mustang fastback, cu motor V8 de 5 litri și transmisie manuală atinge 0-100 km/h (62 mph) în 4,8 secunde, iar versiunea cu motor EcoBoost de 2,3 litri accelerează până la 100 km/h în 5,8 secunde.

Aproape 23.000 de modele Ford Mustang au fost comandate și vândute în Europa, de la lansarea emblematicei mașini sport în vara anului 2015; aproximativ două treimi dintre acestea au fost versiuni fastback. Roșu, gri și negru sunt cele mai populare culori pentru Mustang în Europa și 64% dintre clienți au ales motorul V8. Modelele EcoBoost sunt mai populare în sudul Europei.

fordgofurther2016_mustang_03

fordgofurther2016_mustang_01

fordgofurther2016_mustang_02

Related posts