Ford anunță un SUV electric complet nou în 2020

Da mai departe!

Ford a prezentat imaginea unui vehicul electric complet nou. Noul SUV complet electric inspirat din designul lui Mustang va fi lansat pe piață în 2020, cu o autonomie prevăzută la 482 de kilometri.

Este primul model dezvoltat de noua divizie Ford Team Edison, creată special pentru dezvoltarea mașinilor electrificate destinate piețelor din toată lumea.

Darren Palmer este directorul Departamentului de Dezvoltare Produs în cadrul Ford Team Edison, o echipă multifuncțională dedicate, care are sediul în centrul orașului Detroit. Echipa a primit dreptul de a lucra într-un mod complet diferit și inovator în cadrul Ford, scopul fiind dezvoltarea unei mașini electrice creată pentru o piață aflată în creștere exponențială.

Echipa Edison a fost desemnată să găsească soluții rapide care să rezolve atât problemele comune, cât și provocările unice ale fiecărei piețe individuale. De aceea, Team Edison încurajează creativitatea și bogăția de idei, abordând, printr-o strategie revoluționară, dezvoltarea produselor prototip. Putând fi dezvoltate mai rapid, prototipurile sunt încurajate chiar și dacă nu reprezintă o copie fidelă a produsului final și sunt construite din materiale precum cartonul. Această strategie permite o flexibilitate mai mare de a studia și de a genera elemente de design cu adevărat intuitive și inovatoare.

„Clienții mașinilor electrice cumpără mașini ale viitorului, iar echipa noastră este concentrată 100% nu doar pe dezvoltarea mașinilor pe care aceștia le vor iubi, ci și pe construcția unui întreg ecosistem electric ce va putea funcționa ireproșabil”, spune Palmer.

SUV-ul complet electric inspirat din designul lui Mustang va fi disponibil începând cu anul 2020, iar autonomia prevăzută va fi de 380 de kilometri. Ford investește 11 miliarde de dolari în acest proiect și plănuiește să ofere 16 mașini complet electrice într-un portofoliu global care va conține 40 de vehicule electrificate în 2022.

Related posts